La Piscina de Roses ofereix descomptes i assessorament esportiu als nous abonats per posar-se en forma abans de l’estiu

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa a partir del proper dissabte, 1 d’abril, i fins al 30 de juny, la campanya «Estiu en forma!», adreçada a facilitar posar-se en forma de cares a l’estiu. L’objectiu de la campanya és encoratjar a la pràctica de l’esport per estar en forma, gràcies a l’assessorament i acompanyament de l’abonat en el repte d’aprofitar els mesos que resten fins a l’estiu per posar-se a punt mitjançant l’activitat física.
29/03/2017 11:39 -    

Un incentiu afegit és la promoció que l’equipament ofereix als nous abonats, consistent en un descompte del 40% en la matrícula, així com la gratuïtat de la quarta mensualitat, per estimular i premiar la continuïtat de l’activitat esportiva, aspecte absolutament necessari per a l’assoliment de la fita. D’aquesta manera, els nous abonats d’abril s’enduran gratis la quota de juliol; els nous abonats de maig, la d’agost, i els de juny, la quota de setembre.

 

A través del servei d’assessorament esportiu, inclòs dins la quota, els abonats tindran les millors orientacions dels tècnics especialitzats de la Piscina Municipal, a més de les millors instal·lacions, una oferta àmplia i diversificada d’activitats dirigides i un equip professional qualificat.

 

Cal remarcar que la mensualitat gratuïta està subjecte al manteniment de la mateixa quota mensual inicial i que no és aplicable a altes que s’adhereixin a quotes existents.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document