La Piscina de Roses ofereix preus especials amb la campanya “Per Carnaval tot s'hi val!”

La piscina de Roses posa en marxa a partir de l'1 de febrer i fins al 15 de març, la campanya de promoció “Per Carnaval tot s’hi val”, que permet a totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudir d’un 50% de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només 15 €/persona (o 7,5 €/persona a partir de mig mes).
29/01/2015 12:51 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se... A més, cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis que han signat un conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l’any d’un 20% de descompte en la matrícula, que és acumulable amb l’oferta de Carnaval.

 

A la Piscina de Roses els usuaris poden trobar unes instal·lacions de qualitat, com les piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

 

A més, es programen 75 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells. I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document