La psicòloga Rosa M. Jové parlarà a Roses sobre son infantil i resolució de conflictes pares-fills

L'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses oferirà el proper dissabte 29 de novembre, dins les activitats del programa Aprenem Jugant, dues conferències a càrrec de la prestigiosa psicòloga Rosa Maria Jové i Montanyola. Autora de diversos llibres d'èxit relacionats amb la infància i l'adolescència, Jové parlarà a Roses sobre el son infantil en l'etapa dels 0 als 6 anys (a les 12 h), i sobre la resolució de conflictes entre pares i fills (a les 16 h). Les dues xerrades tindran lloc al Teatre Municipal.
26/11/2014 07:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Rosa Maria Jové, llicenciada en Psicologia per la UAB, està especialitzada en psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria. També és llicenciada en Història i Geografia amb especialització en antropologia de la criança. És presidenta de la delegació de Lleida del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i responsable del programa de salud materno-infantil de UNICEF a Lleida. Com a membre fundadora del grup de psicòlegs en emergències i catàstrofes de Catalunya, ha realitzat més de 30 intervencions, entre les quals destaquen les de Biescas i l'atemptat de l'11M.

 

També és membre permanent de l'Observatori dels Drets de la Infància de la Generalitat de Catalunya. Des de 1994 és la responsable del gabinet de psicologia del Centre Mèdic CMS a Lleida, i també ha obert consulta a Barcelona i Madrid. És autora de les exitoses publicacions "Dormir sense llàgrimes", "La crianza feliz" i "Ni rabietes ni conflictes".

 

Les xerrades que Jové oferirà a Roses el proper dissabte, versaran sobre dues temàtiques de gran interès per a un important nombre de famílies. Durant la sessió matinal, que tindrà lloc a les 12 h, centrarà la seva atenció entorn al son infantil durant l'etapa dels 0 als 6 anys i a com abordar aquest procés evolutiu i les diferents situacions amb comprensió i afecte.

 

Per la tarda, a les 16 h, la xerrada girarà entorn a la resolució de conflictes entre pares i fills, mostrant com gestionar els conflictes en el si de la família tot tractant aquestes problemàtiques com una oportunitat d'aprenentatge que ens permet créixer com a persones.

 

Les dues xerrades tindran lloc al Teatre Municipal de Roses, a les hores indicades. Estan plantejades com una activitat interactiva, per tal que els pares i mares assistents que ho desitgin puguin fer consultes a la ponent. Les famílies poden assistir acompanyades dels seus fills i filles.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document