Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / La Travessera de la Riera, tallada al trànsit amb motiu de les obres de la Rambla Ginjolers

La Travessera de la Riera, tallada al trànsit amb motiu de les obres de la Rambla Ginjolers

Amb motiu de les obres d'urbanització que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers de Roses, a partir d'avui i fins passada Setmana Santa, la Travessera de la Riera quedarà tallada al trànsit. La circulació alternativa en direcció cap a la Gran Via s'oferirà des del carrer Peralada.
16/03/2015 16:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta restricció s'afegeix al trams ja afectats anteriorment amb motiu dels treballs d'urbanització, com són un tram del carrer PuigRom o els lateral de la Rambla que transcorre entre els carrers Tarragona i Girona. La Policia Local i el contractista de l'obra senyalitzaran oportunament aquestes restriccions, així com els itineraris alternatius.

 

El tall de trànsit es fa necessari a causa de les obres que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers, que es troben en la seva segona fase d'execució, corresponent a les voreres. Fins al moment, ha estat ja finalitzada la primera fase corresponent a la creació del vial central de la Rambla. En total, el projecte afectarà una àrea de més de 15.000 m2.

 

El projecte suposarà l'embelliment i d'aquest important espai del centre de la població i suposarà la substitució i nova instal·lació de les diferents xarxes de serveis, la reordenació vial amb dues àmplies voreres a tocar de les façanes dels edificis i un vial en dos sentits de circulació en la part central, la plantació d'arbrat creant un cordó verd i l'ampliació de les zones d'estada i jocs infantils existents seguint els suggeriments i propostes aportats pel Consell d'Infants.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet