La Travessera de la Riera, tallada al trànsit amb motiu de les obres de la Rambla Ginjolers

Amb motiu de les obres d'urbanització que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers de Roses, a partir d'avui i fins passada Setmana Santa, la Travessera de la Riera quedarà tallada al trànsit. La circulació alternativa en direcció cap a la Gran Via s'oferirà des del carrer Peralada.
16/03/2015 16:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta restricció s'afegeix al trams ja afectats anteriorment amb motiu dels treballs d'urbanització, com són un tram del carrer PuigRom o els lateral de la Rambla que transcorre entre els carrers Tarragona i Girona. La Policia Local i el contractista de l'obra senyalitzaran oportunament aquestes restriccions, així com els itineraris alternatius.

 

El tall de trànsit es fa necessari a causa de les obres que s'estan duent a la Rambla de la Riera Ginjolers, que es troben en la seva segona fase d'execució, corresponent a les voreres. Fins al moment, ha estat ja finalitzada la primera fase corresponent a la creació del vial central de la Rambla. En total, el projecte afectarà una àrea de més de 15.000 m2.

 

El projecte suposarà l'embelliment i d'aquest important espai del centre de la població i suposarà la substitució i nova instal·lació de les diferents xarxes de serveis, la reordenació vial amb dues àmplies voreres a tocar de les façanes dels edificis i un vial en dos sentits de circulació en la part central, la plantació d'arbrat creant un cordó verd i l'ampliació de les zones d'estada i jocs infantils existents seguint els suggeriments i propostes aportats pel Consell d'Infants.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document