La zona comercial de Santa Margarita es millora amb la plantació d'arbrat i la recuperació d'aparcament

L'Ajuntament de Roses acaba d'iniciar els treballs de creació d'escocells i plantació d'arbrat a l'avinguda Gola de l'Estany i al carrer Punta de la Figuera, situats a la urbanització de Santa Margarita, actuació amb la qual es vol millorar la imatge d'aquesta àrea comercial de la urbanització i incorporar noves places d'aparcament. Es preveu que les obres d'adequació i plantació tinguin una durada d'1 mes .
19/10/2015 12:25 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els treballs que ja han començat consisteixen en l'eliminació de les jardineres existents a l'avinguda Gola de l'Estany, que seran substituïdes per arbres que aportin més verdor al carrer amb l’idea de millorar amb ombra el paisatge urbà d'aquesta zona comercial. L'actuació incidirà en la remodelació d'aquesta zona, en la millora de la seva vialitat  i en la incorporació de noves places d'aparcament, que s'aconseguiran amb l'enretirada de les jardineres existents fins ara. 

 

En total, l'arbrat que s'incorpora a l'avinguda Gola de l'Estany seran 23 palmeres tipus whasingtònia de 3,5 a 4 metres d'alçada, que es combinaran amb 22 exemplars de tipuana en trams diferents, marcant un ritme paisatgístic. El carrer Punta de la Figuera rebrà la plantació de 9 palmeres de la mateixa espècie i alçada per conservar la uniformitat del conjunt.


Actualment s'estan adequant els escocells necessaris que garanteixin el bon desenvolupament d'arbres i palmeres, així com la seva adaptació als guals, contenidors, enllumenat i aparcaments existents.


 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document