L'AMR presenta dues gravacions sobre el turisme als anys 70 i 80 per celebrar el Dia del Patrimoni Audiovisual

L'Arxiu Municipal de Roses se suma al Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual que se celebra avui, posant en valor la riquesa dels fons particulars que documenten el nostre passat. Un cop d'ull a la xarxa permet fer un viatge al llarg del segle XX de Roses i el seu entorn. Aquest any l'Arxiu ens adreça a dues gravacions que il·lustren bé la imatge immortalitzada pel turisme als anys setanta i vuitanta, unes imatges que volen capturar aquells dies de vacances irrepetibles i que de ben segur són un tresor per als records de la família i els amics.
L'AMR presenta dues gravacions sobre el turisme als anys 70 i 80 per celebrar el Dia del Patrimoni Audiovisual

Seqüència audiovisual

27/10/2015 13:55 -    

L'AMR ens adreça en primer lloc a una gravació de la Pentacosta o Pasqua Granada del mes de maig de 1978 titulada "Impressionen aus Rosas", la qual ens mostra la realitat social de la Roses dels anys de la Transició a través dels seus oficis, comerços i entorn. Un cop d'ull a la resta de vídeos enregistrats per aquest usuari arreu del món mostra la riquesa que aporten aquestes gravacions.

https://www.youtube.com/watch?v=e-LI5D3ZgaI

En segon lloc ens fan arribar un vídeo de 1988 titulat "Ferien - Rosas 1988", deu anys després, que mostra un dia normal de les vacances d'uns turistes alemanys a Santa Margarida a través d'hotels, d'apartaments, de botigues, de la venda ambulant de records o de les activitats típiques que es fan a la platja.

https://www.youtube.com/watch?v=fpA2Wqs4z1E

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document