Les activitats esportives per a gent gran de Roses continuen durant els mesos de juny i juliol

Amb motiu de la bona acceptació i seguiment amb què compta el programa d'Activitats Esportives per a Gent Gran, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ha ampliat la programació d'aquest curs, i continuarà oferint sessions durant els mesos de juny i juliol. En funció dels resultats i participació assolits, aquesta ampliació de l'activitat es mantindrà durant els propers cursos.
30/05/2014 11:30 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El format emprat al llarg d'aquests dos mesos serà el mateix que durant el curs escolar, és a dir, s'estableixen 3 grups diferents per dia, en sessions d'una hora diària i amb una frequència de dues sessions setmanals per a cada grup. A l'estiu les sessions començaran a les 8.30h, a les 9.30 h i a les 10.30 h. Inicialment, els components dels grups són els mateixos ja inscrits durant el curs, però s'ha creat un nou grup que realitzarà les classes els dimarts i dijous de 10.30h a 11.30 h, on es poden inscriure totes aquelles persones interessades.

 

En aquesta ocasió, les classes es duran a terme al Pavelló Poliesportiu (mes de juny), i a l'escola Vicens Vives (juliol), atès que l'espai habitual de la SUF, té programades altres activitats durant aquest període. Les inscripcions es poden realitzar al departament d'Esports de l'Ajuntament.

 

Amb el programa d'Activitats Esportives per a Gent Gran, el consistori rosinc posa a l'abast de les persones majors de 65 anys una programació d'activitat física pensada per millorar la qualitat de vida, la salut i la relació de les persones de la tercera edat, i fa una valoració molt positiva de l'alta participació que assoleix l'activitat amb cada nova edició.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document