L'espectacle de dansa hip hop 'Cube', al TMR

El proper diumenge 20 d'abril, la companyia de dansa Kulbik Dance Company porta fins al Teatre Municipal de Roses el seu darrer espectacle, Cube. La venda d'entrades anticipada, amb la meitat de l'aforament ja venut, es troba disponible a les oficines de l'Ajuntament de Roses, al preu de 15 €. L'espectacle tindrà lloc a les 19 h.
14/04/2014 10:29 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'any 2010 neix Kulbik, un grup de dansa urbana, fusionada amb mim i poesia, sota la direcció artística del ballarí i coreògraf Kanga Valls. Kulbik aposta per la fusió del hip hop amb la música electrònica, blues, jazz, funk o reggae. Tot vertebrat per les tècniques més rellevants de l'street dance (popping, animation, locking, hype...) i altres disciplines artístiques com la dansa contemporània, la poesia o el mim. Aquesta fusió és l'essència de Kulbik i el que impregna l'atomosfera de les seves creacions.

 

Amb l'espectacle Cube, va guanyar l'edició 2011 del programa televisiu “Tu si que vales”. Un espectacle variat, de personalitat única que ja ha captivat milers d'espectadors. Les entrades anticipades es troben disponibles a l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, núm. 12, 2a planta), de dilluns a dijous, de 10 a 14 h. €(*

 

Direcció i coreografia: Kanga Valls

Intèrprets: Susana Ayllón, Manel Cabeza, Aina Lanas, Kiko López, Sergi Orduña, Isaac Suárez, Kanga Valls

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document