L'Institut Illa de Rodes, l'AFA de l'escola Narcís Monturiol i el Casal d'Avis de Roses reben el suport del consistori

Dins la política de suport a les activitats de caràcter cultural, social, educatiu i esportiu que entitats i associacions desenvolupen a Roses, l'ajuntament aprova anualment un important nombre de subvencions, al conjunt de les quals destinarà enguany prop de 800.000 €, mentre que en el pressupost per a 2014 aprovat el passat dilluns, aquest import pujarà a 1 milió d'euros. Aquesta setmana ha estat el torn de l'Institut Illa de Rodes, de l'Associació de Famílies de l'escola Narcís Monturiol i de l'Associació d'Avis de Roses, que han rebut ajuts per valor de 3.228 €, 796 € i 6.300 €, respectivament.
04/12/2013 12:03 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La subvenció atorgada a l'institut Illa de Rodes, respon a l'interès municipal per col·laborar amb els centres escolars del municipi en aquelles activitats de suport a la tasca educativa escolar que desenvolupen. En concret, l'ajut aprovat de 3.328 € es destinarà a pal·liar les despeses ocasionades per les activitats de tecnificació esportiva, sortides i colònies escolars realitzades pels alumnes d'ESO del centre durant l'any 2013. Aquest matí, el seu director, Josep Lluís Tejeda, ha signat amb l'alcaldessa de Roses el conveni d'aquesta col·laboració.

 

Un altre conveni signat aquest matí, també en l'àmbit educatiu, ha estat el de l'Associació de Famílies de l'escola Narcís Monturiol. En aquest cas, l'ajut atorgat és de 796 €, que, tal i com ha destacat el president de l'entitat, Toni Martínez, es destinaran a subvencionar activitats extraescolars i el casal de juny que organitza l'associació per als alumnes del centre.

 

Per últim, l'Associació d'Avis de Roses ha rebut un import de 6.300 € per a la realització de les activitats que porta a terme al llarg de l'any, tals com sortides, tallers de manualitats, tallers de memòria, etc. L'objectiu de l'Ajuntament és promoure les activitats lúdiques i culturals entre la gent gran del municipi, atenent la important tasca socialitzadora i de millora de la qualitat de vida dels avis que representen. Esteve Pujol, president de l'entitat, ha estat l'encarregat de signar el conveni.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document