L'institut Illa de Rodes oferirà el proper curs el Cicle Inicial de Tècnic Esportiu en Salvament i Socorrisme

L'institut Illa de Rodes oferirà a partir d'octubre un nou ensenyament d'esports: el curs de nivell inicial de l'especialitat de salvament i socorrisme. El curs tindrà format intensiu, i s'impartirà entre el proper 27 d'octubre i finals de febrer de 2015, en horari de dilluns a divendres, de 18 a 22 h, en les instal·lacions esportives del propi institut i a la Piscina Municipal de Roses. El període d'inscripció s'obrirà del 30 de juny al 4 de juliol.
26/05/2014 14:06 -   Departament de Comunicació i Premsa  
El cicle inicial d’aquests estudis capacita per dinamitzar, instruir i dirigir la iniciació al medi aquàtic i esportiva en salvament i socorrisme, i per organitzar, acompanyar i tutelar els socorristes i usuaris en la participació d’activitats, competicions i esdeveniments propis d’aquest nivell, aplicar les mesures de prevenció i rescat necessàries per garantir les condicions de seguretat dels usuaris en piscines i instal·lacions aquàtiques (intervenint-hi amb eficàcia en l’ajuda o el rescat en cas d’accident) i mantenir el nivell òptim de qualitat que permeti la satisfacció dels socorristes i usuaris de l’activitat i la instal·lació.
El curs tindrà una durada de 495 hores, de les quals 165 són de formació en pràctiques. Les persones que superin el cicle inicial obtindran un certificat que els permetrà accedir al cicle final, o bé incorporar-se al mercat laboral com a monitor de salvament i socorrisme, jutge cronometrador, o socorrista en piscines, parcs aquàtics i piscines naturals.

L'accès a aquesta titulació requereix d'una prova específica, que se celebrarà el 18 d'Octubre de 2014, a les instal·lacions del Club Natació Banyoles. Les persones que es matriculin en aquests estudis ho podran fer entre els dies 15 i 24 d'Octubre, de 9 a 13 hores, a la secretaria de l'Institut Illa de Rodes, de Roses.

Per a més informació, podeu consultar la web de l'Institut (http://www.iesilladerodes.cat), el Blog dels ensenyaments (http://salvamentisocorrismeroses.blogspot.com.es/) o contactar via telèfon (972.15.43.83) o correu electrònic (iesilladerodes@xtec.cat

PDF document icon Info Salvament i Socorrisme Curs 14-15 Roses.pdf — PDF document, 209 KB (214858 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document