Millores d'accessibilitat a la plaça Catalunya de Roses

Aquests dies es duen a terme a la plaça Catalunya de Roses els treballs d'arranjament per millorar l'accessibilitat d'aquest cèntric punt de la població. La creació d'una rampa accessible, l'arranjament d'escocells d'una de les seves voreres i l'enretirada de xiprers per millorar la visibilitat de la plaça formen part del conjunt d'actuacions, que tindran un pressupost de 8.900 €.
14/12/2015 10:01 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els treballs que ja s'estan duent a terme i que es preveu tinguin una durada de 3 setmanes, permetran la creació d'una rampa que millorarà l'accés a la plataforma central de la plaça des de l'Avinguda de Rhode, davant de l'Hotel Mar i Sol. A més, es facilitarà també l'accés directe de cotxets, tricicles, etc, fins a la zona de jocs infantils existents.

 

Una altra acció consisteix en l'enretirada dels esglaons i xiprers existents a l'altra vessant de la plaça, davant de l'edifici de Can Jordà, millorant així el pas, i dotant l'espai d'una panoràmica i línia visual més oberta i les façanes d'aquest sector de la plaça de major lluminositat.

 

Per últim, s'eliminen també els escocells existents a la vorera corresponent a l'Avinguda de Rhode, d'on anteriorment ja havia estat enretirada una filera de palmeres per millorar-ne l'accessibilitat. Fins ara els escocells havien estat anul·lats i tapats amb sorra, però els episodis de pluja provocaven el desplaçament de la mateixa, motiu pel qual s'ha optat per formigonar i col·locar panots que donin continuïtat a tota la vorera i eviti possibles entrebancs als vianants.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document