Montse Mindan s’incorpora com a consellera al Patronat de Turisme Costa Brava Girona

La regidora de Turisme i primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses, Montse Mindan, s’ha incorporat com a consellera en el consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.
Montse Mindan s’incorpora com a consellera al Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Montse Mindan

11/06/2013 11:46 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Consell d’Administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, òrgan de govern de l’entitat de promoció turística de la Diputació de Girona, es va reunir ahir dijous, 23 de maig, per tal de realitzar la sessió ordinària i, també, per aprovar la nova composició del Consell, amb la incorporació de nous membres i que ha suposat ampliar la xifra de consellers. Entre les noves incorporacions hi ha la regidora de Turisme de Roses, Montse Mindan, que formarà part de l’àmbit Costa Brava Cruise Ports.

L’ampliació del Consell de quaranta a cinquanta consellers (distribuïts al 50 % entre sector públic i sector privat) respon a la voluntat d’actualitzar l’estructura de l’entitat i d’incorporar tots els àmbits del sector turístic gironí.

A més de Mindan s’han incorporat a l’òrgan de govern del Patronat: Miquel Noguer, vicepresident de la Diputació de Girona; Joan Roca i Josep Roca, en l’àmbit de la gastronomia; Josep Serra, al Club de la Ruta del Vi DO Empordà; David Plana, al Club de Golf Costa Brava i Pirineu de Girona; Josep Maria Cama, als parcs aquàtics de la Costa Brava; Joan Figueres, alcalde de Cadaqués; Estanis Vayreda, regidor de Turisme d’Olot, al Costa Brava Girona Convention Bureau; i Coralí Cunyat, regidora de Turisme de Girona, en l’àmbit de turisme de Girona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document