Natació & English, pack fitness i cursos de natació, propostes d'estiu de la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses oferirà durant el proper estiu (de l'1 de juliol al 31 d'agost), una nova edició del campus infantil Natació & English, els cursos de natació per a tothom i l'anomenat pack fitness, que també es manté durant l'estiu. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 12 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 14 de maig per a públic general.
24/04/2014 10:35 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els cursos de natació per a tothom tornaran a oferir aquest estiu cursos per a totes les edats i nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults i gent gran. Els cursos d’educació infantil, primària i joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ells ubicats en franges de tarda. El programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure al juliol i/o a l’agost.

 

El campus Natació & English, que aquest estiu arribarà a la seva cinquena edició, és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants, que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. Es vol oferir una activitat adaptada a les necessitats de les famílies, que sigui útil i engrescadora per als participants, una proposta estiuenca de lleure sense oblidar la progressió en natació i l’aprenentatge de l’anglès.

 

El campus s'adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d'educació infantil a 6è d'educació primària. Els grups es distribuiran segons l’edat i el nivell i es programa de dilluns a divendres i de 8.45h a 13.30h (arribada entre 8.45 i 9.15h, i recollida entre 13 i 13.30h). A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

 

Per últim, la Piscina Municipal seguirà oferint el programa pack fitness, que no s’atura durant el juliol i l’agost. Presenta més de 50 sessions a la setmana i 17 tipus d’activitats diferents, entre les quals es poden trobar spinning, aiguagim, pilates, aerostep, tonificació, aerodansa, TRX...

El període d’inscripcions generals comença el proper 14 de maig. Cal remarcar que prèviament, el 12 de maig, s’obriran les inscripcions per als abonats a la Piscina. Tota la informació està disponible a www.piscinaroses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document