Niña Pastori tanca els concerts a la Ciutadella de Sons del Món, amb més de 1.000 entrades venudes

Aquest dissabte, Niña Pastori protagonitzarà un dels concerts més concorreguts de la present edició del festival Sons del Món, el certamen que programa al llarg de juliol concerts maridats amb vins de la Ruta del vi DO Empordà en espais patrimonials únics. La “cantaora” de flamenc amb més renom dels últims temps realitzarà l’única actuació d’aquest estiu a Catalunya a la fantàstica Ciutadella de Roses. Tot i superar el miler d'entrades venudes, encara es poden adquirir localitats.
24/07/2014 07:11 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Niña Pastori oferirà l’espectacle “Lo que quiere el alma” acompanyada per una banda de sis músics. Destaca la presència de dos dels guitarristes flamencs més reputats del país: Diego del Morao i Jesús Guerrero. El públic d’aquest concert podrà escoltar per primera vegada cinc cançons inèdites que la cantaora ha decidit incloure en aquest espectacle.

 

 

El vi seleccionat per la sommelier Laura Masramon per a aquest concert ha estat Gerisena Selecció 2012 (Cooperativa de Garriguella. Música flamenca que et fa imaginar el sol escalfant-te la pell, un cant que t’imposa mirada profunda i que t’alça el tronc i t’oxigena el pit. Cançons amb un ritme marcat per les “palmas” que t’obliguen a deixar anar els malucs. La gaditana Niña Pastori transmet tota aquesta força i valentia. El seu maridatge havia d’estar a l’alçada de tanta passió i és per això que l’escollit per Masramon és un vi jove, intens i ple amb l’ànima que dóna la maduresa, el sentiment i la melancolia.

 

Una copa d’aquest vi de color morat intens, que desprèn aromes de fruita negra com les mores i els aranyons de bosc, entra amable a la boca amb la seva textura làctica i golosa a la qual ningú es pot resistir. Aquesta seducció es prolonga deixant un llarg i càlid rastre de concentració i fruita. Un vi amb molt de sabor per una artista amb molta solera.

 

 

Venda d’entrades:

- La Ciutadella de Roses (de 10:00 a 20:00h)

- Ticketmaster: www.ticketmaster.es

- FNAC Triangle de Barcelona

- Carrefour Viajes: Figueres (C/Lasauca 14) i Girona (C/Maluquer Salvador 24)

- Halcon Viajes: Figueres (Rambla, 31) i Olot (Passeig d’en Blay, 35)

- Web del festival: w ww.sonsdelmon . c at

 

Preu entrada:

30€ (zona preferent) EXHAURIDA

25€ (entrada numerada)

22€ (entrada no numerada)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document