Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Nou paviment esportiu a la Pista Polivalent del Mas Oliva

Nou paviment esportiu a la Pista Polivalent del Mas Oliva

Aquesta setmana finalitza la instal·lació del nou paviment esportiu a la Pista Polivalent annexa al Pavelló Poliesportiu de la zona esportiva de Roses. La tipologia de material emprat permetrà el seu ús tant per a la pràctica esportiva com per a altres tipus d'actes, potenciant així la polivalència d'aquesta sala.
17/12/2015 12:24 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per a aquest equipament, s'ha optat per un paviment polivalent tipus plàstic de resines de poliuretà, instal·lat in situ i sense juntes, que a part de permetre un ús esportiu també permetrà la seva utilització amb calçat de carrer, per tal de donar-li el màxim d'usos possibles i un fàcil manteniment.
Un cop instal·lat aquest nou paviment i tots els marcatges, entre d'altres, s'hi podran realitzar les següents activitats esportives: bàsquet i minibàsquet, handbol i mini-handbol, futbol pista, patinatge, etc...
Per acabar de completar l'equipament de la sala, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament ha fet la compra de dos jocs de cistelles de bàsquet (un joc de mòbils i un de murals abatibles), un joc de porteries de handbol amb els corresponents anclatges i dos marcadors electrònics de sobretaula.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet