Nova mesura d’estalvi energètic a la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses ha instal·lat una nova mesura d'estalvi energètic a les seves instal·lacions, en aquest ocasió en el sistema de filtració d'aigua de les dues piscines de què disposa. Amb aquesta actuació que suposarà un estalvi estimat de 5.000 euros per any, l'equipament segueix apostant per l'adopció de mesures més sostenibles per al seu funcionament.
11/12/2015 07:47 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des del passat 4 de desembre han entrat en funcionament a l'equipament els nous variadors de freqüència instal·lats en els motors de filtració i recirculació dels dos vasos de la piscina, tant en el vas principal de 25 x 16 metres i 8 carrers de natació, com en el més petit de 16 x 8 m. El vas gran treballa amb 4 filtres i tres motors de 7,5 cv, mentre que el petit compta amb 2 filtres i dos motors de 5,5 cv.

 

Gràcies a la col·locació d'un variador de freqüència a cadascun d'aquests motors, es millora l'eficiència energètica del sistema de filtració sense perdre capacitat en els tractaments físic ni químic. Al mateix temps, la nova instal·lació permetrà també allargar la vida útil de les bombes, ja que en treballar a revolucions més baixes, les necessitats de manteniment seran també menors.

 

Aquesta nova mesura, que suposarà un estalvi de 5.000 euros anuals a l'equipament, se suma als equips de radiació ultraviolada, a la manta tèrmica o als panells solars, incorporats amb l'objectiu de fer de la Piscina de Roses un equipament més eficient des d’un punt de vista energètic.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document