Noves millores a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses

Aprofitant els dies festius de Setmana Santa, la Piscina Municipal de Roses ha realitzat diferents actuacions per a la millora de les seves intal·lacions. D'una banda, la renovació de la tarima de la zona SPA per un terra més adient, mentre que a la sala fitness de l'equipament, s'ha instal·lat un nou equip de so.
25/04/2014 09:03 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els passats 18 i 21 d'abril, la Piscina Municipal de Roses ha renovat la tarima de fusta existent fins ara a la zona SPA per un terra de gres porcellànic, que imita la fusta i és antilliscant. Amb aquesta actuació es millora la imatge d’aquest espai, se’n facilita la neteja, la desinfecció i el manteniment.

 

Una altra millora recent ha estat la instal·lació d'un nou equip de so a la sala de fitness, de manera que ja no va lligat amb el fil musical general de la instal·lació, tot i que respecta i prioritza els avisos que es puguin donar des de recepció. D'aquesta manera, els usuaris de fitness ja poden escollir la tipologia de música i el volum més adequat a les activitats que s'hi desenvolupen en aquesta sala. Només cal que s’adrecin a l’assessor responsable de la sala per fer les seves peticions.


Per últim, s'han instal·lat dues bàscules, una al vestidor d’homes i una altra al de dones que funcionen amb una moneda de 0,10 cèntims. Es tracta de bàscules especialment pensades per a centres esportius.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document