Oberta la contractació per treballar en els casals d'estiu de Roses

L'Ajuntament de Roses acaba d'adjudicar el contracte per a l'organització i gestió dels Casals Municipals d'Estiu que es realitzen a la població durant els mesos de juliol i agost. L'empresa guanyadora ha estat la Fundació Catalana de l'Esplai, que ja ha obert el termini per a la contractació del personal que precisarà per a la realització dels casals al municipi.
05/06/2014 07:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Com en anys anteriors, es manté la contractació dels monitors i monitores, que realitzarà directament l'empres adjudicatària. Els joves interessats a poder optar a una plaça de monitor/a de lleure, monitor/a esportiu o director/a de lleure, poden enviar el seu currículum al correu electrònic emedina@fundesplai.org (a l'atenció de la senyora Elena Medina).

 

El termini per presentar currículums finalitza el proper dimarts 10 de juny. La selecció de personal anirà a càrrec de Fundació Catalana de l'Esplai que, si ho considera oportú, podrà també concertar entrevistes personals amb els candidats.

 

Amb l'organització dels Casals Municipals d'Estiu, l'Ajuntament continua oferint a les famílies una bona opció per a la conciliació laboral i familiar durant els mesos de juliol i agost -període amb una forta activitat laboral i econòmica a la població-. Aquestes activitats compten edició rere edició amb un gran èxit de participació (al voltant del miler d'infants i joves cada estiu) i ofereix activitats lúdiques, esportives i educatives per a edats compreses entre els 3 als 16 anys.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document