Obertes les inscripcions per participar a les Travessies de Natació de Roses

Des d’aquest dilluns estan obertes les inscripcions per participar en les travessies de natació que se celebren a Roses coincidint amb la Festa Major. Com en edicions anteriors, enguany tindran lloc les tres travessies tradicionals: la Travessia local Trofeu Enric Badosa (11 d’agost), la MiniTravessia (11 d’agost), i la Travessia al Port de Roses (15 d’agost). Les inscripcions es poder fer fins al dia 9 d’agost.
23/07/2019 07:50 -    

Travessia local, Trofeu Enric Badosa

 

El diumenge 11 d'agost, a les 11h, se celebrarà la 34a Travessia Local de Natació – Trofeu Enric Badosa, amb participació oberta a tothom però amb opció a premi per als nascuts, empadronats o amb residència a Roses, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i la Piscina de Roses. La distància a nedar serà d'uns 700 m i el recorregut consistirà a fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirà de la platja de la Punta i s’arribarà a la platja Nova. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins al dia 9 d'agost (a les 15h) a través de www.piscinaroses.cat, o bé presencialment a la mateixa instal·lació de la Piscina Municipal. Els dorsals (xips electrònics) s'entregaran el mateix diumenge, de les 10 a les 10.45 h, a la parada situada entre els dos espigons de la riera Ginjolers.

 

Mini Travessia

 

El mateix dia 11 d’agost, una vegada finalitzat el Trofeu Enric Badosa, tindrà lloc la Mini Travessia, adreçada a tots els nedadors i nedadores que per edat o nivell necessitin una distància menor. La Mini Travessia tindrà un recorregut aproximat d’uns 200 metres, i consistirà en fer 100 metres d’anada, voltar un boia i fer la tornada (100 metres més). Es permetrà, també, la participació amb material auxiliar de flotació (en aquests casos, però, els participants hauran d’anar acompanyats d’un adult). Per participar-hi caldrà realitzar igualment la inscripció, tant del nen o nena com de l’acompanyant adult, si es dóna el cas, i confirmar l’assistència dels participants a l’organització, el mateix dia de la prova i entre les 10h i les 10.45h. Els nedadors i nedadores no duran xip, no hi haurà ni classificació ni trofeus, i tots s’enduran un obsequi de record.

 

Travessia de Natació al Port de Roses

 

Per últim, el dijous 15 d'agost, el GEN Roses organitzarà la 83a Travessia de Natació al Port de Roses. Per a més informació sobre els horaris, recorreguts, reglament, inscripcions..., cal adreçar-se al GEN Roses: www.genroses.cat | 972 25 70 03.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document