Recital poètic de Narcís Comadira, a Roses

Divendres, 18 de març, a les vuit del vespre, al Teatre Municipal de Roses, Narcís Comadira farà un recital poètic dins els actes del Març de Paraules, que durant tot el mes s'estan celebrant en diversos indrets del municipi.
17/03/2016 11:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Narcís Comadira i Moragriega (Girona, 22 de gener de 1942) és un poeta, pintor, dramaturg, traductor, periodista i crític literari català. La seva poètica és de factura més aviat clàssica, de temàtica contemplativa i un punt de vista de vegades irònic.

 

Com a pintor, entén la seva obra com una extensió de la poesia. Els seus primers treballs mostraven referències del surrealisme i del pop, així com del seu mestre Domènec Fita. A finals dels anys 70 va abandonar la figura per començar a representar la natura i l'arquitectura, especialitzant-se en un paisatgisme molt personal i marcat pel realisme, que en els seus últims treballs està portant cap a una síntesi del mateix, on cada cop apareixen menys elements a les seves obres.

 

L'acte s'engloba dins la celebració del març poètic, que comptà la passada setmana amb el taller de poesia de colors de Lola Casas a la Biblioteca Municipal i la representació de l'espectacle "Ovidi, poema sense acabar", al TMR. Altres activitats previstes són la celebració del Dia Internacional de la Poesia, aquest diumenge 20 de març. A les 11, a les 12 i a les 13h se celebrarà al Castell de la Trinitat el recital del poema de Víctor Català "El cant dels mesos", que tancarà els actes del març poètic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document