Representació de "Els dolents", d'Steven Berkoff, dissabte 26 al Teatre Municipal de Roses

L'actor, director i dramaturg anglès Steven Berkoff és l'autor de la peça "Shakespeare's Villains", una classe magistral sobre el mal que en la versió catalana dirigida per Ramon Simó i interpretada per Manel Barceló es titula "Els dolents". La representació es podrà veure aquest dissabte al Teatre Municipal de Roses, a les nou de la nit.
21/03/2016 11:51 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'obra de Berkoff disecciona i analitza el malvats creats per William Shakespeare (1564-1616) i aprofundeix en nous punts de vista en la personalitat i les circumstàncies dels personatges. El protagonista de l'obra combina la dissertació sobre el teatre del segle XVI, el diàleg amb el públic i la representació dels grans malvats shakesperians.

Per fer-ho, ningú millor que Manel Barceló, un apassionat de Shakespeare i que ha representat molts d'aquests villans (Ricard III, Macbeth, Hamlet...). Un actor temptat pels malvats, que ha de voler lluitar alhora al costat i en contra dels dolents. Un actor que ha d'entrar en uns personatges dels quals costa molt sortir-ne. L'espectador riu amb ell, veu el costat feble dels malvats, les seves contradiccions, però també en veurà la seva força i el seu poder.

El preu de l'espectacle és de 12€. Venda i reserva d'entrades a les taquilles del Teatre de Roses, dijous i divendres de 12h a 14h, i el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document