Roger Lleixà exposa a Ca l'Anita la col·lecció fotogràfica "Senegal: Postals d'un viatge a l'Àfrica subsaharina”

A partir de dissabte vinent i fins al 24 de gener, el fotògraf Roger Lleixà (Girona, 1982) exposa a la sala Ca l'Anita de Roses la col·lecció d'imatges "Senegal: Postals d'un viatge a l'Àfrica subsahariana. La mostra recull una sèrie d'instantànies que l'autor va realitzar durant un viatge al Senegal realitzat entre els mesos d'agost i setembre del 2014. En elles es pretén fer un petit retrat visual de la vida i la cultura del país, així com de la seva gent. La mostra es presenta en 15 fotografies de 70x100 cm.
16/12/2015 11:28 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Lleixà publica setmanalment al setmanari Empordà des del 1998 i col·labora periòdicament amb el Diari de Girona des del 2005. Ha publicat a diversos diaris i revistes, com ara a Viajes National Geographic, a la revista musical Enderrock, al rotatiu holandès Volkskrant Banen, al diari esportiu Mundo Deportivo, al diari As, al diari Público, al Diario de Levante i al Diari de Mallorca, entre altres.

 

La inauguració de l'exposició es farà el dissabte 19, a les vuit del vespre. La mostra es podrà visitar els divendres de 17 a 20h, i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 14h i de 17 a 20h.

 

Hi haurà a més una activitat paral·lela, que serà la visita dels alumnes de 1r de Batxillerat dels diferents instituts de Roses durant tot el mes de gener.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document