Roses busca la millor imatge de l'estiu

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses organitza a través de la seva pàgina de Facebook (Visit Roses), el sorteig “La teva millor foto d'estiu”, amb premis consistents en rutes amb la “Burricleta” i entrades gratuïtes per “El Racó dels Peques”. Els interessats a participar poden fer-ho fins al proper 14 d'octubre.
04/10/2013 08:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'Àrea de Turisme de Roses aprofita la seva presència en diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Pinterest), per promocionar i donar a conèixer la destinació entre futurs visitants, alhora que per a fidelitzar i mantenir informats dels principals esdeveniments que se succeeixen en el municipi a visitants i turistes que ja coneixen la població. Entre les campanyes i promocions que es porten a terme, són habituals els sortejos fotogràfics que permeten al participant, a més de mostrar Roses des dels seus propis ulls i plasmar les impressions i experiències viscudes, obtenir interessants premis relacionats amb l'activitat turística del municipi.

 

Actualment, el sorteig proposat a Facebook per Visit Roses consisteix en la publicació de la fotografia d'estiu preferida de l'usuari. El guanyador obtindrà com a premi una ruta per a dues persones en bicicleta elèctrica “Burricleta”, i entrades gratuïtes per al parc infantil “El Racó dels Peques”.

 

El termini per participar en aquesta proposta finalitzarà el proper 14 d'octubre, moment en què Visit Roses donarà pas a un nou sorteig, en aquest cas dedicat a la gastronomia rosinca. Els premis, en aquesta ocasió, consistiran en entrades per al “Coll de Roses, Wine Family Musem” i un àpat per a dues persones en un restaurant rosinc.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document