Roses es converteix en el primer municipi català en acceptar els xecs vacances

Una cinquantena d’empresaris de Santa Margarida s’han interessat pel funcionament dels anomenats xec vacances que és una modalitat de pagament molt estesa, principalment entre els clients francesos. L’associació de comerciants de Santa Margarida ha organitzat aquest dilluns una xerrada informativa per donar a conèixer els beneficis d’aquesta iniciativa i el procediment que cal fer per acceptar els xecs vacances, que es calcula que utilitzen onze milions de francesos.
Roses es converteix en el primer municipi català en acceptar els xecs vacances

Presentació xecs viatge

11/06/2013 09:36 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera tinent alcalde i regidora de Turisme de Roses, Montse Mindan, ha participat a l’acte informatiu que ha celebrat l’associació Santa Margarida Comerç. Mindan considera que els xec vacances és un valor afegit i una qualitat més per incrementar el llistat de serveis que ofereix la població i el sector turístic de Roses. “Creiem que és un servei més que podem utilitzar per promocionar el nostre municipi tenint en conte que un 60% del turisme prové de França i que per part d’aquests clients són molt utilitzats per la comoditat que els hi representa”, ha dit Mindan. Segons han manifestat els impulsors, Roses es converteix en el primer municipi de Catalunya en acceptar aquests xecs.

 

L’associació de comerciants i l’empresa francesa que els gestiona ja han aconseguit que alguns establiments els acceptin i la voluntat és que tots els empresaris del sector de l’allotjament es sumin a la iniciativa. Ets txecs suposen una comoditat de pagament pels seus usuaris. Per facilitar l’intercanvi en euros s’ha aconseguit la col·laboració i complicitat del Banc de Sabadell.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document