Roses es dóna a conèixer a la fira Sevatur de Sant Sebastià

El passat cap de setmana (14-16 de març), Roses ha estat present a SEVATUR, una de les principals fires de turisme del País Basc. Amb seu a Sant Sebastià, Roses ha pogut exposar en aquesta fira la seva àmplia oferta d’activitats i atractius, parant una especial atenció en el públic familiar, d'acord al perfil i tipologia dels visitants d'Euskadi que el municipi acull cada any.
17/03/2014 10:29 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un any més, Roses ha volgut ésser present en aquest important aparador turístic que representa la Fira Sevatur, atenent el fet que un alt percentatge dels turistes espanyols que visiten Roses procedeixen de les terres basques i valoren molt positivament poder disposar amb antelació de tota la informació detallada sobre els seus destins vacacionals. Aquestes accions dirigides directament al públic, permeten també incidir en l'elecció final dels turistes que organitzen les vacances en aquesta època.

 

Si bé Roses es continua promocionant com a Destinació de Turisme Familiar, la participació en la fira ha fet possible donar a conèixer molts altres atractius de la població que resulten d'interès per al públic basc, en especial la gastronomia, l'oferta d'activitats esportives com el senderisme i les activitats nàutiques, i l'excepcional entorn natural. Aquest resulta un mercat madur i molt interessant per a Roses, doncs valora molt la cultura i la gastronomia i acostuma a viatjar fora de temporada alta.

 

L'espai promocional de la fira s'ha compartit amb altres municipis de la Costa Brava: Sant Antoni de Calonge, Begur, Palafrugell, Castelló d'Empúries-Empuriabrava, municipi adherit també a la marca de Turisme Familiar. La fira Sevatur atrau molts visitants de Sant Sebastià i també de la seva zona d'influència com Navarra, Guipúscoa i País Basc francès.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document