Roses es dóna a conèixer a la premsa especialitzada de Madrid, València, Saragossa i Bilbao

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses està realitzant aquests dies una ronda de presentacions a diferents capitals de l'estat, amb la finalitat de donar a conèixer la seva àmplia oferta en turisme esportiu, familiar, cultural i gastronòmic entre la premsa especialitzada en el sector turístic. Aquesta setmana s'han iniciat els contactes a les ciutats de Madrid i València, mentre que els propers dies les presentacions es traslladaran a Saragossa (4 de maig) i Bilbao (dia 5).
29/04/2016 12:16 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Membres de l'Àrea de Turisme de Roses, encapçalats pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens, han visitat aquesta setmana Madrid i València per participar en les trobades amb periodistes especialitzats. Acompanyats per l'equip de l'empresa de comunicació contractada per a la promoció de Roses en el sector turístic espanyol, la qual ha estat l'encarregada de contactar amb els periodistes i de gestionar la logística de les presentacions, Llorens ha pogut presentar extensament, en les dues sessions celebrades fins al moment, la important oferta i potencial que Roses ofereix com a destinació turística en qualsevol època de l'any.

 

Les sessions s'inicien amb una explicació del regidor acompanyada d'imatges il·lustratives de tots els atractius que posseeix Roses. La història grega i romana, la Ciutadella, el Castell de la Trinitat, les privilegiades vistes sobre la badia, el turisme de natura, les nombroses rutes (megalítica, Cap de Creus, olivars...), els esports nàutics, l'oferta d'oci i serveis com a destinació familiar, les platges i cales, i la prestigiosa gastronomia, són alguns dels aspectes tractats.

 

A continuació, els responsables de la presentació atenen individualment les consultes i peticions dels diferents periodistes participants durant el transcurs d'un esmorzar o dinar, per tal de poder aportar totes les dades i material requerit d'una forma distesa, i donar a conèixer així la destinació en profunditat.

 

L'Àrea de Turisme de Roses es mostra molt satisfeta del desenvolupament de les presentacions dutes a terme fins al moment, les quals han comptat amb una molt bona participació de mitjans que s'espera repercuteixin d'una manera molt positiva en la promoció i notorietat del municipi entre mercats turístics de proximitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document