Roses es prepara per acollir les regates i entreteniment del Tour à Voile

Entre ahir i avui s’estan instal·lant al passeig Marítim de Roses, davant de la plaça Catalunya, les carpes del village que acompanya el Tour de França à Voile que farà etapa a la població aquests dimecres i dijous (20 i 21 de juliol). El Village Animation és l’apartat lúdic de les regates, on se celebren sortejos, actuacions i activitats lúdiques durant els dos dies que durarà la competició. Una pantalla gegant instal·lada al costat del monument als Pescadors, permetrà que el públic segueixi les regates en directe.
19/07/2016 12:50 -    

El village acollirà actuacions de diversos grups, sessions de DJ’s, l’activitat “Muévete Escola de Zumba” de Roses, regals, atraccions i el sorteig d’un cotxe. D’altra banda, a la zona esportiva de la platja del Salatà, es realitzaran també durant els dos dies, en horari de matí i tarda, activitats nàutiques esportives i jocs per a la mainada gratuïtes. L’horari en què el village obre les seves animacions serà de 11 a 23 hores, dimecres, i de 11 a 20 h, dijous.

Les regates pròpiament dites tindran lloc dimecres 20, amb la realització de la regata de llarg recorregut (costanera) que recorrerà 20 milles a la badia de Roses. Dijous, davant la platja Nova, es realitzaran diverses mànegues classificatòries, semifinals i finals. El lliurament de premis tindrà lloc el mateix dijous, a les 18 h, a l’escenari del Village.

Un altre aspecte destacable és la donació que la fundació francesa FDJ, patrocinadora d’una tripulació formada per discapacitats físics, lliurarà a la població de Roses, consistent en un “Tapiroul”®, un tapis especial per a ús a les platges (catifa semirígida), que permet el pas de cadires amfíbies i altres accessoris per facilitar l’accés al bany de les persones amb problemes de mobilitat, suprimint així la barrera que representa la sorra.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document