Roses ofereix experiències educatives fora de l'escola

Tallers pràctics de genètica, experiments, màgia, ciències del mar, paleontologia, meteorologia, fotografia o astronàutica, són algunes de les activitats que proposa el programa Aprenem Jugant impulsat per l'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses, durant el període setembre-desembre 2013. Els interessats a experimentar aquesta nova manera, lúdica i innovadora, d'apropar-se al coneixement, poden inscriure's a les diferents activitats entre el 30 de setembre i el 4 d'octubre. Totes les activitats són gratuïtes.
Roses ofereix experiències educatives fora de l'escola

Taller d'experiments. Juny'13

24/09/2013 10:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L' Aprenem Jugant és un programa de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses, nascut el passat mes de maig amb l'objectiu d'aportar propostes educatives als infants i joves del municipi, que els permeti apropar-se al coneixement d'una manera lúdica i divertida durant el seu temps lliure. La finalitat que es busca no és altra que donar resposta a la curiositat d'infants i joves, tot potenciant la vocació per interessar-se i aprendre més enllà del l’activitat lectiva formal, fora de l'escola.

 

Davant la bona valoració realitzada per les famílies participants en les activitats del passat mes de juny, on els infants i joves es van mostrar satisfets o molt satisfets, l'Ajuntament ha preparat ara, de cares a la temporada tardor-hivern, un nou programa consolidant les activitats que van assolir un major èxit (tallers d’experiments i de màgia) i ampliant l’oferta amb noves i variades activitats. A més, les propostes no només s'adrecen a infants i joves, sinó també a les seves famílies i als centres educatius.

 

Totes les activitats han estat formulades d'acord a una clara base educativa, i seran dinamitzades per professionals, entitats o empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. Les activitats es divideixen en funció de les franges d'edat, atenent les característiques i necessitats de cada grup.

 

Les activitats programades per a infants i joves tindran lloc els dissabtes compresos entre el 19 d'octubre i el 14 de desembre. Les inscripcions, per la seva banda, es podran realitzar entre el 30 de setembre i el 4 d'octubre a les oficines de l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament ( pl. Catalunya, 8, 1r pis. Horari de 10 a 14 h). Totes les activitats són gratuïtes.

 

Pensant en les famílies, s'incorporen també al programa dues xerrades plantejades de manera interactiva, per tal que els pares i mares assistents puguin, si ho desitgen, interaccionar amb els ponents i resoldre dubtes: la Dra. Rosa Jové, i el Dr. Oscar Garcia parlaran de “La criança feliç dels 0 als 6 anys “ i “Tot el que podem aprendre amb els Video Jocs”, respectivament.

Podeu consultar el programa d'activitats complet en el document adjunt.

PDF document icon PROGRAMACIÓ APRENEM JUGANT SET-DES 2013.pdf — PDF document, 115 KB (118674 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document