Roses organitza la II Mostra d'artistes locals amateurs

El proper dissabte 2 de novembre, la plaça de l'Església tornarà a acollir les obres dels artistes locals del municipi, en el què serà la segona edició de la Mostra d'artistes amateurs de Roses. La iniciativa, impulsada des del Pla de Barris de Roses amb la col·laboració de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, vol esdevenir aparador de l'obra i treball d'aquests artistes, alhora que aportar una nova activitat dinamitzadora al nucli de la població. Els artistes amateurs de Roses interessats, encara poden inscriure's per participar-hi.
Roses organitza la II Mostra d'artistes locals amateurs

I Mostra d'artistes amateurs

22/10/2013 13:24 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La bona experiència assolida el passat 5 d'octubre amb la realització de la I Mostra d'artistes amateurs de Roses, ha fet que participants i Ajuntament hagin decidit repetir-la amb una altra jornada. D'aquesta manera, dissabte 2 de novembre, de 10 a 20 h, pintors amateurs i estudiants de pintura rosincs tornaran a donar-se cinta a la cèntrica plaça de l'Església amb les seves teles i colors. A més d'exposar les seves creacions, també se'ls podrà veure pintar “in situ” les seves noves obres.

 

L'Ajuntament vol així dotar aquests artistes d'un espai expositiu que els doni l'oportunitat de mostrar el seu treball i tenir un contacte directe amb el públic, alhora que aportar la realització de noves activitats culturals i lúdiques al carrer, que ajudin a dinamitzar socialment i comercialment el nucli de la vila.

 

Per participar en la mostra i comptar amb un espai a una de les carpes que l'Ajuntament posa a disposició dels artistes, només cal contactar amb l'Àrea de Promoció Econòmica, trucant al telèfon 972 15 25 21.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document