Roses reconeix els millors esportistes de 2018 en un acte al Teatre Municipal el proper 11 d’abril

El proper dijous 11 d’abril, el Teatre Municipal de Roses celebrarà l’acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2018, amb els quals l’Ajuntament de Roses reconeixerà els esportistes de la població que han destacat en diferents competicions durant el passat any. En la present edició, es lliuraran un total de 9 diplomes: 5 a esportistes individuals i 4 a equips del municipi.
08/04/2019 12:09 -    

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament fa un seguiment de les trajectòries i resultats tant dels clubs com dels esportistes individuals rosincs, i reconeix anualment aquells que assoleixen resultats remarcables durant l’any o temporada esportiva, fent transcendir el nom de Roses arreu i difonent els valors de l’esport.

 

Concretament, els esportistes que reben aquest diploma al mèrit esportiu són aquells que han assolit un campionat de Catalunya, o s’han proclamat primers, segons o tercers classificats en campionats a Espanya, Europa o internacionals. Pel que fa a equips, assoleixen el diploma aquells que hagin ascendit de categoria participant en lligues oficials d’una modalitat esportiva.

 

L’acte de dijous estarà presidit per l’alcaldessa de Roses i el regidor d’Esports, Juan Manuel Fernández i atorgarà un total de 9 diplomes -5 a títol individual i 4 a equips esportius de la vila que hagin aconseguit

 

L’acte tindrà lloc a les 20.30 h al Teatre Municipal de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document