Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / L'Ajuntament subvenciona amb 84.300 euros la tasca de quatre entitats assistencials del municipi

L'Ajuntament subvenciona amb 84.300 euros la tasca de quatre entitats assistencials del municipi

L’Ajuntament de Roses ha aprovat la concessió de part de les subvencions que destinarà durant l'any 2016 a les entitats i associacions del municipi que desenvolupen activitats d'utilitat i interès social. Els beneficiaris d'aquests ajuts, que han ascendit a un total de 84.300 €, han estat la Fundació Roses Contra el Càncer, FADIR i Càritas Diocesana.
24/05/2016 12:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Fundació Roses Contra el Càncer ha rebut una subvenció d'11.000 € per a la realització dels projectes i activitats socials de l'entitat durant l'any 2016, entre els quals es troben el Projecte d'atenció psicosocial a malats de càncer i familiars, i la realització d'actes benèfics, com la Fideuà popular i el concert de Nadal.

 

Per la seva banda, la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses (FADIR), rep la quantitat de 27.000 € en concepte de manteniment d'activitats de l'entitat i del transport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, i l'Associació Jubilats del Mar-Casal del Pescador, un ajut de 6.300 € per a la realització de les activitats culturals i recreatives programades aquest 2016.

 

A Càritas Diocesana li ha estat atorgada una subvenció de 10.000 € per sufragar despeses dels serveis com el d'acollida, d'intervenció educativa, d'orientació laboral, d'acompanyament a la gent gran o d'acollida lingüística, mentre que el programa específic del Centre de Distribució d'Aliments d'aquesta entitat, rep també un ajut de 33.000 € per a l'adquisició d'aliments.

 

Aquests imports formen part del paquet de recursos que el pressupost municipal de Roses destina cada any a atendre prestacions d'urgència social i donar suport a entitats que treballen per reduir les desigualtats socials i promouen diferents iniciatives socials. En total, l'import previst per a l'exercici 2016 ascendeix a un total de 253.500 €, del qual formen part els 84.300 que s'acaben d'atorgar a Fadir, Roses Contra el Càncer, Associació de Jubilats del Mar i Càritas Diocesana.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet