Roses tindrà un Fòrum d'Oportunitats perquè els emprenedors comparteixin i intercanviïn idees de negoci

El 16 de març se celebrarà a Roses el primer Fòrum d'Oportunitats Empresarials perquè els emprenedors amb idees per crear un negoci o amb ganes de compartir el seu projecte d'empresa, o simplement expandir-lo, puguin contactar amb altres persones amb els mateixos interessos. Durant el Fòrum les persones interessades podran exposar en públic durant uns minuts el seu projecte de negoci.
20/01/2016 08:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Abans del Fòrum de març, que es farà al Teatre Municipal, es realitzaran dues xerrades prèvies. La primera el 27 de gener, de 4 a 8 de la tarda, al departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, es titula "Com crear una empresa sense diners". I la segona el 24 de febrer: "Com fer una presentació efectiva". Les persones interessades a partipar-hi es poden inscriure al SAC.

Aquestes xerrades prèvies estan dirigides a persones emprenedores que tenen dificultats a l'hora de tirar endavant els seus projectes. La finalitat no és aconseguir finançament, sinó trobar fórmules alternatives de col·laboració o recollir experiències d'altres que han hagut de superar aquests obstacles amb anterioritat. També interessa a persones que ja tenen funcionant un negoci, però que necessiten expandir-lo. Les xerrades també volen ajudar als emprenedors a "vendre" millor les seves propostes i a comunicar de forma ràpida i efectiva què busquen o què necessiten.

Aquesta fórmula de col·laboració entre emprenedors s'està mostrant com una eina molt efectiva a l'hora de tirar endavant molts projectes i per això l'Ajuntament de Roses, com estan fent moltes altres poblacions, vol oferir un Fòrum d'Oportunitats a la seva ciutadania.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document