Roses trasllada els seus atractius turístics i experiencials al Saló Aragonés del Turisme (ARATUR)

Roses participa els dies 13, 14 i 15 de maig a la Fira ARATUR, l'aparador de productes i serveis turístics celebrat a Saragossa i que ofereix al visitant un extens ventall de l'oferta d'oci, cultura, gastronomia i atractius de les principals destinacions turístiques.
13/05/2016 12:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les dates de celebració del saló afavoreixen també la presa de decisió de destinacions per part del visitant, així com la promoció de paquets turístics. A més, Aratur recull nombroses activitats paral·leles com conferències i presentacions, trobades amb turoperadors i majoristes, workshops, etc.

 

En la seva aposta per oferir una experiència més enllà del viatge i una àmplia oferta en turisme esportiu, familiar, cultural i culinari, l'Àrea de Turisme de Roses ha volgut ser present a la Fira de Saragossa per promocionar l'oferta d'activitats de la població (Fira de la Rosa, Transpyr Coast, Tour de França, Festival de Drons, Festivals de música i cinema...), la seva gastronomia, la seva oferta en la pràctica d'esports com el senderisme o els esports nàutics, les seves platges i entorn natural, monuments, activitats familiars, etc.

 

Sens dubte, l'emplaçament estratègic de Saragossa, amb més de 700.000 habitants, afavoreix el desplaçament de milers de visitants fins a àrees properes com Catalunya, oportunitat que Roses no ha volgut deixar escapar per presentar a aquest públic tots els productes i serveis turístics amb què compta, en un marc de referència pel que fa la qualitat de l'oferta i la demanda com és Aratur.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document