Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / S’obren les primeres inscripcions dels cursos de l’Oficina de Català de Roses

S’obren les primeres inscripcions dels cursos de l’Oficina de Català de Roses

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), a través de l’Oficina de Català de Roses, ofereix un ampli ventall de cursos, que cobreixen diverses necessitats: des dels cursos per iniciar-se en l’aprenentatge de la llengua, per adquirir fluïdesa en les converses i per entendre i parlar en català a la feina, fins a cursos per millorar l’escriptura en contextos formals.
19/09/2016 19:45 -    

Les classes es realitzen en diverses franges horàries per arribar a tots els públics i permetre als alumnes compatibilitzar la formació amb la feina o els estudis. A més, s’ofereixen cursos semipresencials i a distància.

 

Un dels factors singulars de l’Oficina de Català en l’ensenyament de la llengua catalana és el gran nombre d’activitats culturals que organitza, moltes vegades conjuntament amb altres entitats del territori. Aquestes activitats culturals faciliten que l’alumnat surti de l’aula per aprendre i practicar la llengua en contextos culturals diversos fomentant el coneixement de l’entorn i la cohesió socials.

Les inscripcions corresponents als nivells Inicial i C2 en línia ja estan obertes fins al 30 de setembre, mentre que per a la resta de cursos (Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència), romandran obertes entre el 3 i el 21 d’octubre.

Podeu consultar tota la programació de cursos i informació necessària en el següent enllaç:

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/02004_roses/02004cursos.html

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet