Salut personal i relacions familiars centren el II Cicle de Xerrades per a Famílies de l'institut Illa de Rodes

L'Institut Illa de Rodes de Roses, amb la col·laboració de l'AMPA del mateix centre, organitza per segon any el “Cicle de xerrades per a famílies” durant els mesos de maig i juny. Enguany els temes a tractar seran la salut personal i les relacions familiars. Les xerrades estan obertes a la participació de tothom que desitgi assistir-hi.
19/05/2015 11:39 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La realització d'aquest cicle vol oferir un acompanyament a les famílies (tant a aquelles que ja pertanyen al centre com a les que s'incorporaran el curs vinent, així com a la població en general), amb tres presentacions centrades en els àmbits de la salut personal i les relacions familiars.

 

El primer dels actes inclosos en el cicle tindrà lloc el proper dijous 21 de maig. Anirà a càrrec de Maria Payán Sala, qui oferirà la xerrada “Menjar en família”, al llarg de la qual parlarà sobre dietes equilibrades, dieta sana i com preparar els aliments, així com sobre quines són les conseqüències d'una mala alimentació, tals com obesitat, bulímia o anorèxia.

 

Dijous 28 de maig, Ma Antònia Barceló atendrà els dubtes que puguin tenir les famílies i explicarà la importància de la salut i les habilitats per a la vida, a través de la xerrada que portarà per títol “Sobreviure a l'adolescència”. Per últim, Jaume Funes serà l'encarregat de tancar el cicle el dia 3 de juny, amb “Educar adolescents, a casa i a l'institut” on tractarà els comportaments dels adolescents i donarà pautes per ajudar els fills en aquesta etapa i entendre les seves emocions.

 

Totes les activitats tindran lloc a les 19 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document