S'amplia el termini de preinscripció dels Casals d'Estiu de Roses, amb més de 1.100 places ofertades

L'Ajuntament de Roses allarga fins al proper 10 de maig el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2014 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (amb un total de 450 places destinades a edats de 7 a 14 anys), el Casal Infantil (350 places per a nens i nenes de 3 a 12 anys), i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques i esportives durant la franja horària de 16 a 19 h (de 3 a 14 anys, 350 places).
06/05/2014 09:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça. El període de preinscripcions s'ha allargat fins al proper 10 de maig (o fins a exhaurir les places encara disponibles) i es poden realitzar a través de l'adreça www.roses.cat, o bé presencialment, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.

Els casals es realitzen en al pavelló poliesportiu municipal (casal esportiu) i a l'escola Els Grecs (casal infantil), a més de les nombroses activitats a l’aire lliure i sortides previstes. Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en el següent enllaç

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document