Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 669 elements coincideixen amb el vostre criteri

La pujada al Pic de l’Àliga, següent activitat del programa "Roses a peu", obre inscripcions

El programa de senderisme i descoberta del territori "Roses a Peu" impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses, prossegueix el proper 16 de febrer amb la ruta Pujada al Pic de l’Àliga i descoberta de la ruta dels olivars que, com en les anteriors sortides, comptarà amb les explicacions d’un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus. Les inscripcions per participar ja es poden realitzar.

Llegir Més

S’inicia la substitució de la coberta de l’Estadi Municipal de Roses

Roses ha iniciat les obres de substitució de la coberta de l’Estadi Municipal, amb les quals es prossegueix en la millora de la zona esportiva de la població. Els treballs, adjudicats per un import de 93.000 €, consisteixen en l’enretirada de l’actual coberta de fibrociment i la col·locació d’una nova amb xapa. Es preveu que les obres durin 4 mesos.

Llegir Més

La campanya promocional "Piscina de Roses? Sí Gràcies" ofereix preus promocionals a nous abonats

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa de l’1 de febrer al 10 de març la campanya de promoció “PISCINA DE ROSES? SI, GRÀCIES!”, que permet gaudir d’interessants ofertes totes les persones que s’abonin per primera vegada a l’equipament.

Llegir Més

Nou projecte Dual d'animador turístic de l’Associació Catalana de Càmpings i l’INS Illa de Rodes de Roses

L’Associació de Càmpings de Girona (ACG) ha participat aquesta setmana a l’INS Illa de Rodes de Roses en una sessió informativa per donar a conèixer el projecte DUAL orientat a la feina d’animador turístic socioesportiu, un perfil amb una demanda creixent en el sector. La formació dual permet els estudiants combinar la formació en el centre educatiu amb l’activitat en una empresa. El projecte s’emmarca en el programa d’estudis de FP de Grau Superior DUAL que aquest curs s’ha iniciat a l’INS Illa de Rodes i que forma tècnics en Ensenyament i animació Socioesportiva

Llegir Més

S’inicien les obres de l’ampliació de la zona esportiva de Roses

S’acaben d’iniciar a Roses els treballs per a la creació d’una nou espai esportiu, annex a les pistes poliesportives i d’skate de la població, que inclourà una pista de bàsquet, 10 pistes de petanca i la reconversió d’una pista per a la pràctica de patinatge. El conjunt de l’actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva de Roses. Es preveu que les obres, que s’acaben d’iniciar amb el tancament perimetral del solar, finalitzin el proper mes de juliol.

Llegir Més

La marxa aquàtica europea tria Roses per a la celebració d’un Open Internacional i assolir un nou rècord mundial

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació del I Open Internacional de Marxa Aquàtica que tindrà lloc a la població els propers 2 i 3 de febrer. La marxa aquàtica és una nova modalitat esportiva de gran seguiment a països com França o Itàlia, consistent a caminar amb mig cos submergit en l’aigua amb l’ajuda opcional d’un rem o manyoples. A Roses, la competició pròpiament dita tindrà lloc el dissabte dia 2, mentre que diumenge 3 de febrer s'intentarà superar el rècord mundial de persones practicant la marxa aquàtica alhora, que actualment és de 251 participants.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses tanca l’any amb prop de 2000 abonats i reafirma el seu caràcter supramunicipal

La Piscina Municipal de Roses ha tancat l’any 2018 amb un total de 1.910 abonats, mantenint estable el nombre d’inscrits respecte a anys anteriors. Aquesta xifra testifica la consolidada implantació de l’equipament, tant entre la població rosinca com entre la d’altres municipis propers, que escullen l’equipament rosinc com a referent per a la pràctica esportiva.

Llegir Més

Roses es bolca en les 12 hores d’handbol per la Marató de TV3

El proper diumenge 16 de desembre l’Handbol Empordà organitzarà un seguit d’activitats per recaptar fons per la Marató de TV3. La jornada solidària organitzada pel club, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, Fundació Roses Contra el Càncer, Colla Gegantera de Roses, Xarxa de Convivència i Club futbol Roses City, així com una norantena d'empreses de Roses i de la comarca.

Llegir Més

Millores en el sistema de reserves del Pack fitness de la Piscina Municipal

Els abonats que participin a les activitats del Pack fitness (oferta oberta d’activitats dirigides de condicionament físic i salut) ja poden gaudir de les millores que s’han incorporat al sistema de reserva de plaça i que es resumeixen en:

Llegir Més

La Piscina de Roses revalida la bona valoració dels seus usuaris obtenint una nota de 8’1

La Piscina de Roses ha dut a terme entre els passats 2 i 16 de novembre, l’enquesta de satisfacció que realitza anualment per conèixer la valoració que tenen els seus abonats i usuaris de l’equipament i serveis que ofereix, amb l’objectiu de poder millorar any rere any. La puntuació de mitjana assolida, amb un total de 351 qüestionaris recollits, ha estat d’un 8,1 sobre 10.

Llegir Més

ENJOY and SMILE: abona’t a la Piscina de Roses!

A partir de l’1 de desembre, i fins al 31 de gener, la Piscina de Roses posa en marxa la nova campanya promocional “Enjoy and Smile” (Gaudeix i somriu), que ofereix un 40% de descompte en la matrícula i dos mesos de Pack fitness gratuïts.

Llegir Més

Més prestacions socials, manteniment de les inversions i reducció del deute en el pressupost de Roses per a 2019

- Les inversions ascendeixen a 3.522.258 €, (3.106.700 corresponents a l’Ajuntament i la resta a societats municipals), destinats fonamentalment a la millora urbana i d’equipaments públics. - L'endeutament baixa als 5,9 milions d'euros, reduint-lo en un 76 % en els darrers 8 anys respecte a 2011

Llegir Més

Roses ofereix un programa de rutes de senderisme amb acompanyament dels guies oficials del Cap de Creus

Una ruta pel camí de ronda que transcorre entre el Far de Roses i la Cala Montjoi inaugurarà el proper dissabte (20 d’octubre) la programació de Rutes de Senderisme que l’Oficina de Turisme de Roses ofereix, en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l’Associació Excursionista Cabirols, fins al mes d’abril de 2019. Un total de 7 itineraris per diferents indrets i punts d’interès del terme municipal, integren aquest programa que comptaran amb l’acompanyament de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus.

Llegir Més

Alumnes de català participen en un taller nàutic al GEN Roses

Els alumnes de l'Oficina de Català de Roses han participat aquest dijous en un taller que parteix del projecte elaborat entre el GEN i la mateixa Oficina, l’objectiu del qual és promoure un marc d’activitats relacionades amb l’àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques.

Llegir Més

Roses rep aquest diumenge el ral·li R.E.V.E.R de cotxes elèctrics

El proper diumenge, 30 de setembre, Roses acull el pas del ral·li de vehicles elèctrics organitzat amb motiu de la Trobada de vehicles elèctrics del País Català, Occitània, França i el sud d’Europa, que se celebra el cap de setmana a Rivesaltes, al nord de Perpinyà. L’objectiu d’aquesta trobada és promoure la mobilitat elèctrica i les energies renovables.

Llegir Més

L’Ajuntament amplia el seu horari d’atenció al públic

Des d’aquest mes de setembre, les oficines de l’Ajuntament de Roses han ampliat el seu horari d’atenció al públic, per tal d’oferir una franja més àmplia d’atenció diària a la ciutadania i facilitar les tramitacions i consultes personalitzades.

Llegir Més

La Cursa de la Dona celebra aquest diumenge a Roses la seva onzena edició

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació de la XI Cursa de la Dona, organitzada pel Club d’Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. La cursa solidària, de 5 km de recorregut, tindrà lloc aquest diumenge, 23 de setembre. Les inscripcions es podran realitzar fins una hora abans del seu inici.

Llegir Més

Finalitzen els casals d’estiu de Roses, on han participat 1.100 nens i nenes

Avui finalitzen a Roses el Casals d'Estiu 2018, organitzats per l’Ajuntament del municipi per a infants d’entre 4 i 14 anys, durant els mesos de juliol i agost. Un total de 1.100 infants han participat en aquesta oferta lúdica i esportiva d’estiu.

Llegir Més

Les inscripcions dels cursos de la Piscina de Roses, obertes a partir del 13 de setembre

La Piscina de Roses ha preparat un extens programa d’activitats aquàtiques per al curs 2018-2019, amb cursos per a totes les edats i nivells. A més, les activitats esportives del pack fitness, inclouran 20 propostes de condicionament físic. Les inscripcions s’iniciaran el proper dia 13 de setembre (període preferencial) i 17 de setembre (públic general).

Llegir Més

De l’1 al 10 de setembre, aturada tècnica anual de la Piscina de Roses

Entre els propers 1 i 10 de setembre, la Piscina Municipal de Roses té programada l'aturada tècnica anual de la instal·lació per dur a terme totes les accions preventives que estableixen les normes sanitàries, així com tasques de manteniment i millores. Moltes d’aquestes accions tenen caràcter obligatori i requereixen el tancament de la instal·lació.

Llegir Més

El dia 3 de setembre s’obren les inscripcions de les activitats esportives per a la gent gran

Del 3 al 7 de setembre, l’Ajuntament de Roses obre el període d’inscripcions de les activitats esportives del proper curs 2018-2019 dirigides a la gent gran del municipi, que any rere any compten amb un elevat nombre de participants. Les inscripcions només són necessàries en cas d’altes noves, ja que les persones que van participar de manera regular a l’activitat durant el curs passat, renovaran la inscripció de forma automàtica.

Llegir Més

La zona esportiva de Roses incorporarà una àrea de petanca amb 10 pistes i una pista de patinatge

L’Ajuntament de Roses ha aprovat el projecte per a la creació d’una nova zona esportiva annexa a les pistes poliesportives i d’skate de la població, la qual incorporarà 10 pistes de petanca i una nova pista de bàsquet que permetrà la reconversió de l’existent fins ara en pista de patinatge. El conjunt de l’actuació permetrà incorporar 4.000 m2 de superfície per a la pràctica esportiva.

Llegir Més

Obertes les inscripcions per participar a les Travessies de Natació

Les inscripcions per participar a les tradicionals travessies de natació que se celebren a Roses coincidint amb la Festa Major de la població, ja estan obertes. Com en edicions anteriors, enguany tindran lloc tres travessies: la Travessia local Trofeu Enric Badosa (12 d’agost), la MiniTravessia (12 d’agost), i la Travessia al Port de Roses (15 d’agost). Les inscripcions es poder fer fins al dia 10 d’agost.

Llegir Més

Continuen les millores de la zona esportiva de Roses

L’Ajuntament de Roses prossegueix amb els projectes de millora de la zona esportiva de la població, en aquesta ocasió amb la substitució de la coberta de l’Estadi Municipal, consistent en l’enretirada de l’actual de fibrociment i la col·locació d’una nova amb xapa. El projecte, aprovat inicialment, compta amb un pressupost de 102.000 €.

Llegir Més

Mulla’t 2018: moltes gràcies!

Ahir dilluns 9 de juliol es va celebrar per dotzena vegada consecutiva a la Piscina Municipal de Roses la campanya solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

Llegir Més

A Roses... Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

Com cada estiu per aquestes dates, arriba el MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE, una campanya de sensibilització social i de natació solidària amb les persones que tenen esclerosi múltiple (EM) a Catalunya. La Piscina municipal de Roses se suma a aquesta iniciativa solidària, per dotzè any consecutiu.

Llegir Més

Preus especials per a nous usuaris i un munt d’avantatges per als abonats de la Piscina Municipal

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, la campanya promocional "Estiu Actiu", a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un mes en horari complet i el Pack fitness. Descomptes, entrades gratuïtes i regals, són també alguns dels regals que poden gaudir els abonats de l’equipament durant aquest estiu.

Llegir Més

Roses inicia la temporada d'aeròbic platja

Un estiu més, Roses l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses ofereix les sessions d’aeròbic platja durant els mesos de juliol i agost a les platges del Salatar i de Santa Margarita. Aquesta activitat, que s’inicia avui, dilluns 2 de juliol, permet practicar esport a l'aire lliure d'una forma divertida, i refrescar-se amb un bany en finalitzar la sessió.

Llegir Més

"Cuidem Roses, fem-ho entre tots", nova aplicació per informar de desperfectes a la via pública

L’aplicació mòbil Roses Smart de l’Ajuntament de Roses, ofereix des d’avui, dimarts 26 de juny, l’apartat "Cuidem Roses, fem-ho entre tots", que permet una nova interacció amb la ciutadania. La nova eina permet que veïns i veïnes puguin informar al consistori de les incidències o desperfectes que detectin a la via pública, així com rebre una notificació posterior amb la resolució final de cada cas.

Llegir Més

Fotografies guanyadores del Festival Drons N’Roses

El concurs fotogràfic del Festival Drons N’Roses celebrat aquest cap de setmana a Roses ha deixat espectaculars imatges de la vila captades des del cel. Els guanyadors de les diferents categories han estat:

Llegir Més