Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 649 elements coincideixen amb el vostre criteri

S'inicia el període d'inscripció i pagament dels casals d'estiu de Roses

A partir d'avui, dilluns 23 de maig, i fins al proper dia 31 de maig, s'obre el període d'inscripció dels Casals d'Estiu de Roses (casal esportiu, casal infantil i tardestiu). Recordem que gràcies a una modificació del contracte dels mateixos, l'Ajuntament ha pogut ampliar les places ofertades perquè cap infant empadronat a Roses quedés fora. Per confirmar la plaça, cal inscriure dins els termini els nens i nenes i fer efectiu el pagament corresponent.

Llegir Més

Nou canal de comunicació Piulapp de la Piscina de Roses

Des del 16 de maig, la Piscina de Roses compta amb un canal obert a Piulapp que passa a afegir-se als canals de comunicació amb els seus abonats i usuaris de què ja disposava fins ara, com la pàgina web www.piscinaroses.cat, àmplia i completament actualitzada, l'enviament de correus electrònics i les xarxes socials Facebook i Twitter.

Llegir Més

Tots els nens empadronats a Roses i que estaven preinscrits podran participar en les activitats dels Casals d'Estiu 2016

Ha estat possible fer una modificació parcial del contracte dels Casals d'Estiu perquè cap nen o nena empadronat a Roses en quedi fora. Les persones que han tingut problemes perquè els seus fills han aparegut com a no empadronats han de resoldre el conflicte al Departament d'Esports.

Llegir Més

Resultats del sorteig dels Casals d'Estiu Roses 2016

Dimecres al matí s'ha dut a terme el sorteig per a l'assignació de les places disponibles en els diferents torns dels casals municipals d'estiu 2016 a Roses (casal esportiu, casal infantil i tardestiu).

Llegir Més

Dimecres 11 de maig es farà el sorteig per assignar les places dels casals municipals d'estiu entre els preinscrits

Un cop finalitzat el període de preinscripcions als Casals Municipals d’Estiu de Roses, el nombre total de preinscrits supera les places ofertades. Per aquest motiu, el proper dimecres 11 de maig es procedirà a fer un sorteig públic - 9 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament-, per tal de poder assignar les places.

Llegir Més

S'obren les preinscripcions de l'Estiu Jove 2016

L'Ajuntament de Roses obre avui, 6 de maig, el període de preinscripcions per als joves nascuts entre els anys 2000 i 2003 (ambdós inclosos) que vulguin participar en l'edició 2016 de l'Estiu Jove. Esports a la platja, jocs de rol, tatuatges, rutes en bici, tallers, acampada i excursions, són algunes de les activitats que l'Àrea d'Esports i Joventut de l'Ajuntament ofereix als joves del municipi. Les preinscripcions romandran obertes fins al 15 de maig.

Llegir Més

La Piscina de Roses inaugura el nou d'espai d'entrenament Gym BOX

Avui, dilluns 2 de maig, al migdia, la Piscina Municipal de Roses posa en marxa un nou espai d’entrenament funcional, batejat amb el nom de Gym BOX. Es tracta d’un espai a l’aire lliure ubicat just a l’exterior de les sales. Aquesta nova zona d’uns 200 m2 complementa el servei que s’ofereix des de la sala de fitnes-musculació i permet disposar de material d’entrenament funcional per treballar les darreres tendències del fitnes.

Llegir Més

La Piscina de Roses, en plena activitat durant l'estiu amb campus, cursos i la novetat “Play & Swim” per als més petits

A partir de l’1 de juliol i fins al 31 d’agost de 2016, les instal·lacions de la Piscina de Roses acolliran una sèrie d'activitats i campus pensats per a totes les edats: els campus Natació & English i el de Natació Sincronitzada, la nova activitat Play & Swim, el pack fitness i els cursos de natació per a tothom. El període d'inscripcions per participar en aquestes activitats s'obre el dia 5 de maig, per a abonats de l'equipament, i el 9 de maig per a públic general.

Llegir Més

S'obre la preinscripció dels Casals d'Estiu de Roses, amb més de 1.100 places ofertades

Entre el 23 i el 30 d'abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2016 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població. Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes amb edats d'entre 7 i 14 anys), el Casal Infantil (infants d'entre 3 i 12 anys) i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de 16 a 19 h (de 3 a 14 anys).

Llegir Més

Millores al pàrquing de la zona esportiva municipal

L'empresa Serveis Municipals de Roses (ROSERSA) ha iniciat aquesta setmana els treballs d'adequació i millora del pàrquing que confronta amb l'Estadi Municipal de Futbol, situat entre la ronda de Dalt i la carretera del Mas Oliva. Les obres consisteixen en millorar la pavimentació i renovar els espais enjardinats, tot plegat per millorar l'accessibilitat i la imatge de l'espai.

Llegir Més

Atenció personalitzada del Síndic de Greuges a Roses

El proper dijous 5 de maig, l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya es desplaçarà a Roses, on atendrà les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra actuacions de l’Administració pública o de les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc). Les visites es duran a terme a l'Àrea de Promoció Econòmica, al núm. 1 del carrer Madrid (edifici oficina de turisme).

Llegir Més

TRANSPYR Gran Raid MTB, amb sortida des de Roses, tanca inscripcions a dos mesos de l’inici de la prova

A falta de dos mesos del tret de sortida, TRANSPYR Gran Raid MTB ha hagut de tancar les inscripcions després de superar el límit de participants. El ritme d'inscripcions també fa preveure que aviat es completaran totes les places de la GAES TRANSPYR Backroads, de manera que la totalitat dels participants d'aquest 2016 ja estaran registrats per començar la que està considerada una de les deu millors aventures del món en les que es pot participar: creuar el Pirineu de costa a costa, de Roses a Hondarribia en set etapes.

Llegir Més

Taller de natació sincronitzada a la Piscina de Roses

La Piscina de Roses organitza el proper 23 de març un taller de natació sincronitzada per donar a conèixer i aprofundir en aquesta pràctica esportiva. La jornada tindrà lloc de 9 a 13 h i les inscripcions ja es poden realitzar al mateix equipament.

Llegir Més

Les inscripcions del Casal de Setmana Santa, obertes fins a l'11 de març

Amb motiu de les properes festes de Setmana Santa, l'Ajuntament de Roses organitza una nova edició del casal infantil destinat a infants de 3 a 12 anys (de P3 a 1r d'ESO), el qual tindrà lloc del 21 al 24 de març, coincidint amb les vacances escolars. Les inscripcions es podran realitzar entre fins a l'11 de març a través de la web www.roses.cat, o bé presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament.

Llegir Més

La Piscina de Roses celebra el seu 10è aniversari

Amb motiu de l'aniversari de la Piscina Municipal de Roses -aquest 2016 celebra 10 anys de la seva inauguració-, l'equipament esportiu ha programat diferents activitats i promocions que tindran lloc al llarg de l'any. La primera d'elles s'inicia avui, 1 de març, amb la posada en marxa de la campanya “10 anys d’esport i salut”, la qual ofereix un important descompte per als nous abonats fins al 30 de juny, mes en el qual va ser inaugurat l'equipament.

Llegir Més

Transpyr tornarà a sortir de Roses i s'obre a la competició amb Transpyr THE RACE

THE RACE constitueix la gran novetat de la Transpyr Gran Raid MTB 2016 juntament amb el canvi de dates, ja que l'aventura ciclista dels Pirineus s'avança i se celebrarà del 12 al 18 de juny, amb sortida a Roses i amb arribada a Hondarribia (País Basc), passant per Camprodon, la Seu d'Urgell, el Pont de Suert, Ainsa, Jaca i Burguete / Roncesvalles.

Llegir Més

Natació per a discapacitats psíquics a Roses

Dijous dia 4 de febrer, l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica organitza, amb la col·laboració de l’ajuntament de Roses, el campionat territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual a la Piscina Municipal de Roses.

Llegir Més

Preus de Carnaval a la Piscina Municipal de Roses

La Piscina de Roses posa en marxa a partir de dilluns 18 de gener i fins al 29 de febrer, la campanya de promoció “Per Carnaval tot s’hi val”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal·lació gaudiran d’un 50 % de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només 15 €/persona.

Llegir Més

Un pressupost amb 3 milions d'euros en inversions tot i continuar reduint l'endeutament

- El Pressupost 2016 proposat manté i inclús augmenta l'activitat inversora amb 3 milions d'euros, una de les més altes de la demarcació - El món associaciatiu rosinc, esportiu, social i cultural rebrà 1 M€ en subvencions - L'endeutament es redueix als 11,6 milions d'euros, reduint-lo en un 46,71 % respecte a 2011

Llegir Més

Nou paviment esportiu a la Pista Polivalent del Mas Oliva

Aquesta setmana finalitza la instal·lació del nou paviment esportiu a la Pista Polivalent annexa al Pavelló Poliesportiu de la zona esportiva de Roses. La tipologia de material emprat permetrà el seu ús tant per a la pràctica esportiva com per a altres tipus d'actes, potenciant així la polivalència d'aquesta sala.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses obté una nota de 7,9 entre els seus usuaris

La Piscina Municipal de Roses revalida un any més la bona valoració que fan de l’equipament esportiu els seus usuaris i abonats. El total de 358 enquestes realitzades, atorguen a l’equipament una puntuació final de 7,9 punts sobre 10, essent la metodologia i tracte dels monitors, els horaris de l'equipament, el servei d'informació i el de socorrisme, els aspectes millors valorats.

Llegir Més

Guanyadors del concurs de dibuix “Piscina de Roses”

La Piscina de Roses ha organitzat per novè any consecutiu el concurs de dibuix de Nadal, adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques de l'equipament. Els treballs guanyadors són els escollits per il·lustrar les felicitacions de Nadal de la Piscina Municipal.

Llegir Més

Nova mesura d’estalvi energètic a la Piscina de Roses

La Piscina Municipal de Roses ha instal·lat una nova mesura d'estalvi energètic a les seves instal·lacions, en aquest ocasió en el sistema de filtració d'aigua de les dues piscines de què disposa. Amb aquesta actuació que suposarà un estalvi estimat de 5.000 euros per any, l'equipament segueix apostant per l'adopció de mesures més sostenibles per al seu funcionament.

Llegir Més

Roses es bolcarà diumenge en activitats per a la Marató de TV3

Diverses entitats, centres educatius i clubs esportius de Roses han preparat un munt d'activitats per a recaptar fons per a La Marató de TV3 de diumenge vinent, dedicada a la lluita contra la diabetis i l'obesitat. Aquests són els actes organitzats i que demostren, un cop més, la solidaritat de rosincs i rosinques.

Llegir Més

Roses repeteix etapa del Tour de France a Vela 2016

El regidor de Turisme i Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, va participar la setmana passada en el marc del Saló Nàutic de Paris en la presentació de la 39a edició del Tour de France a Vela que tindrà lloc el proper estiu. Els millors patrons oceànics i navegants olímpics s'enfrontaran del 8 al 31 de juliol en aquesta prestigiosa competició, que torna a comptar amb Roses com a port per al desenvolupament d'una de les seves etapes.

Llegir Més

Joan Jorquera, proclamat esportista rosinc més destacat de l'any

La celebració de la Nit de l'Esport de Roses que va tenir lloc el passat divendres al Teatre Municipal, va proclamar Joan Jorquera com a Esportista més Destacat de l'Any en reconeixement pels nombrosos èxits assolits pel taekwondista durant la passada temporada. El Club de Pesca Esportiva Roses, l'Associació Cabirols, la jugadora de bàsquet Laia Moya i Juan Carlos del Barrio (triatló) van ser la resta de guardonats.

Llegir Més

José Corbacho, presentador de la Nit de l'Esport de Roses

Aquest vespre a partir de les 20.30 h, el Teatre Municipal de Roses acollirà la celebració de la “IV Nit de l'Esport” organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Roses. Durant l'acte, que serà presentat per l'actor José Corbacho, es donaran a conèixer els guanyadors de les 5 distincions convocades enguany: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva i a la trajectòria esportiva.

Llegir Més

Turisme de Roses patrocina un dels equips que travessarà Marroc en el IRaid Maroc Challenge 2015

L'Àrea de Turisme de Roses patrocina l'equip “Gorditos Team Tramuntana Design” que entre els propers 5 i 11 de desembre participarà en el IX Raid Maroc Challengue, que unirà al llarg de 2.000 kilòmetres de deserts i muntanyes les ciutats de Nador i Merzouga. Els components de l'equip, José Luis Martos i Sergio Cayuela, participaran amb un Ford Sierra 2.0 S de l'any 1988, que lluirà en la seva part davantera el logotip de Roses.

Llegir Més

Seleccionats els finalistes que optaran als premis de la Nit de l'Esport 2015

Roses celebrarà el proper 4 de desembre una nova edició de la “Nit de l'Esport”, celebració amb la qual l'Ajuntament ret homenatge als esportistes i clubs que han destacat de manera més significativa al llarg de l'any. Els organitzadors compten ja amb els candidats finalistes de cadascuna de les categories convocades, que enguany són les següents: Esportista més destacat, Equip més destacat, Títol de Promoció de l'Esport, Projecció Esportiva i Trajectòria Esportiva.

Llegir Més

Un regal ple d'obsequis: regala Piscina de Roses

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat la campanya de promoció Regala “Esport i Salut”, Regala “Piscina de Roses”, amb la qual ofereix a les persones que s'abonin a l'equipament a partir del 16 de novembre, un descompte del 40% en la matrícula, l’obsequi de la motxilla piscinaroses.cat, 2 invitacions i una sessió d’assessorament gratuïta.

Llegir Més