Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / S'obren les inscripcions per participar en el cicle Créixer en Família

S'obren les inscripcions per participar en el cicle Créixer en Família

El Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses acaba d'obrir les inscripcions per a les famílies interessades a participar en el cicle Créixer en Família. Destinat a pares i mares d'infants amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys, aquest programa formatiu donarà suport als participants en la tasca d'educar els seus fills, oferint-los assessorament i suport adequats a les diferents etapes vitals dels infants. Les places per participar en el cicle són limitades.
01/10/2013 07:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El programa Créixer en Família, impulsat per la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya, és hereu directe de “Créixer amb tu” i “Aprendre amb tu” desenvolupats des de l'any 2005 i consistents en xerrades sobre temes d’interès per a pares i mares. Enguany, el nou programa pretén anar més enllà de conferències puntuals, oferint tallers on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l'educació dels seus fills i filles, orientats per un professional expert que els donarà eines per exercir la seva parentalitat de manera positiva.

 

El cicle es composarà de sis sessions que tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola, etc. Es portaran a terme setmanalment entre el 15 d'octubre i el 19 de novembre, cada dimarts de 15 a 17 h. Les àrees temàtiques que es desenvoluparan, seran “El tracte. Estimar i educar” (1a i 2a sessions). “Reptes quotidians. Conviure en família) (3a i 4a sessions) i “Créixer dins i fora de casa. Joc en família, escola i entorn” (5a sessió). El cicle es tancarà amb una sessió monogràfica sobre un aspecte relacionat amb els tres eixos temàtics, escollit segons els interessos de les mateixes famílies, o detectat per part dels responsables de la formació.

 

Les persones interessades a participar en aquesta proposta poden formalitzar la seva inscripció fins al 8 d'octubre a l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 8, 1r pis), de dilluns a divendres, de 10 a 14h. Les inscripcions es realitzaran per al cicle complert, ja que per al correcte desenvolupament del mateix no es podrà participar de forma parcial, ni a sessions individuals. El nombre de participants màxim està limitat a 25 pares/mares.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet