S'obren les inscripcions per participar en el cicle Créixer en Família

El Departament d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses acaba d'obrir les inscripcions per a les famílies interessades a participar en el cicle Créixer en Família. Destinat a pares i mares d'infants amb edats compreses entre els 6 i els 12 anys, aquest programa formatiu donarà suport als participants en la tasca d'educar els seus fills, oferint-los assessorament i suport adequats a les diferents etapes vitals dels infants. Les places per participar en el cicle són limitades.
01/10/2013 07:20 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El programa Créixer en Família, impulsat per la Secretaria de Família de la Generalitat de Catalunya, és hereu directe de “Créixer amb tu” i “Aprendre amb tu” desenvolupats des de l'any 2005 i consistents en xerrades sobre temes d’interès per a pares i mares. Enguany, el nou programa pretén anar més enllà de conferències puntuals, oferint tallers on els pares i mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l'educació dels seus fills i filles, orientats per un professional expert que els donarà eines per exercir la seva parentalitat de manera positiva.

 

El cicle es composarà de sis sessions que tractaran temàtiques com: l'afecte, l'autonomia, l'autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l'àmbit domèstic, el lleure i l'entorn, el paper educatiu de l'escola, etc. Es portaran a terme setmanalment entre el 15 d'octubre i el 19 de novembre, cada dimarts de 15 a 17 h. Les àrees temàtiques que es desenvoluparan, seran “El tracte. Estimar i educar” (1a i 2a sessions). “Reptes quotidians. Conviure en família) (3a i 4a sessions) i “Créixer dins i fora de casa. Joc en família, escola i entorn” (5a sessió). El cicle es tancarà amb una sessió monogràfica sobre un aspecte relacionat amb els tres eixos temàtics, escollit segons els interessos de les mateixes famílies, o detectat per part dels responsables de la formació.

 

Les persones interessades a participar en aquesta proposta poden formalitzar la seva inscripció fins al 8 d'octubre a l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Roses (pl. Catalunya, 8, 1r pis), de dilluns a divendres, de 10 a 14h. Les inscripcions es realitzaran per al cicle complert, ja que per al correcte desenvolupament del mateix no es podrà participar de forma parcial, ni a sessions individuals. El nombre de participants màxim està limitat a 25 pares/mares.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document