Sons del Món assoleix prop de 4.000 espectadors en la seva edició a Roses

L'edició rosinca del Festival Sons del Món ha comptabilitzat un total de 3.900 espectadors al llarg dels tres concerts realitzats a la Ciutadella de Roses durant les darreres setmanes. Els Amics de les Arts van aplegar 1.300 assistents en el seu concert del 12 de juliol, mentre que Deu de Veu (18 de juliol) n'assolí 600 i Niña Pastori, un total de 2.000 en la seva actuació del 26 de juliol.
18/08/2014 09:25 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'Ajuntament de Roses es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts durant la present edició del festival, tant pel que fa a l'aspecte organitzatiu i al nivell musical dels diferents espectacles, com per la resposta i bona valoració obtingudes per part del públic assistent.

 

Pel que fa a les activitats complementàries proposades pel Festival, la participació també ha estat molt positiva, amb un 75 % dels menús posats a disposició del públic, venuts. Per la seva banda, la cata amb sommeliers que precedia els diferents concerts va aconseguir arribar al 60% de la seva capacitat, dada que es considera molt satisfactòria atenent que era el primer any de la seva realització.

 

El Festival clou així la seva setena edició amb la plena consolidació i èxit d'un model que aposta per l'enologia, el territori, la gastronomia i el patrimoni, i posa el rumb cap a l'edició 2015 del certamen amb l'objectiu de fer un pas més, amb la programació d'actuacions úniques en el territori català de formacions i/o cantants de referència.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document