Toni Albà i Fermí Fernandes presenten aquest diumenge “Histèria Sagrada” al Teatre Municipal de Roses

El proper diumenge 8 de novembre (18 h), el Teatre Municipal de Roses presenta “Histèria Sagrada”, protagonitzada per Toni Albà i Fermí Fernandes. A través d'una paròdia sobre els predicadors religiosos, l'obra evidencia de manera divertida, entenedora i senzilla, els conflictes entre creacionistes i evolucionistes. Les grans contradiccions dels uns davant les proves empíriques dels altres, serveixen per posar damunt l’escenari alguns dels problemes més “vistosos” que afecten la religió.
05/11/2015 09:05 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després del robatori del Nen Jesús de Trona, mossèn Dalmau, prior de l’ordre de Sant Hams i rector del convent de Steer, a Holanda, rep l’encàrrec d’investigar els diferents corrents religiosos per tal de copsar-ne els defectes i les mancances que han portat la societat a allunyar-se dels valors morals i espirituals. Després de la investigació, mossèn Dalmau decideix elaborar una conferència educativa inspirada en la més pura tradició de la moixiganga medieval, amb la finalitat que tots els feligresos de la congregació retrobin els orígens essencials i purs de la religió.

 

En aquest Primer Acte Extraordinari de la Congregació Hamsteriana, mossèn Dalmau, representarà una revisió de la història de l’arribada del Messies, assistit per l’Antonio, un professor de ciències naturals en procés de rehabilitació espiritual, aficionat als vapors etílics i evolucionista torracollons.

 

El preu de les entrades per a la representació de diumenge és de 15 euros. En el cas de persones amb dret a descompte (jubilats, Carnet Jove i carnet Biblioteca de Roses), el preu és de 12 €. Els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i les parelles lingüístiques de Roses tenen entrada gratuïta.

 

Les entrades poden adquirir-se a les taquilles del Teatre o bé telefònicament, el dijous i el divendres previs a la representació, de 12 a 14 h. El mateix dia de l'espectacle la taquilla s'obrirà una hora abans de la funció per a la venda de les entrades disponibles.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document