Torna el certamen poètic dedicat a la vila de Roses

Aquest matí Maria Terrades, en representació del Rotary Club Roses-Empúriabrava, Montse Mindan, alcaldessa de Roses, i Marc Danés, regidor de Cultura, han presentat la III edició dels Jocs Florals de Roses, certamen que fomenta la creació literària, concretament el gènere de la poesia, agafant com a nucli temàtic el municipi de Roses. La presentació de poemes, oberta a totes les persones aficionades a la poesia, es pot realitzar fins al proper 30 de maig, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament.
Torna el certamen poètic dedicat a la vila de Roses

Presentació III Jocs Florals

11/04/2014 10:15 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La temàtica central del concurs és el municipi de Roses i s’estableixen tres categories temàtiques específiques: Rosa Natural Roja, poema sobre la vila de Roses; Rosa Natural Groga, poema sobre la vida al mar a Roses; i Rosa Natural Blanca, poema sobre els monuments de Roses.

 

Cada participant podrà concursar a les categories que desitgi, amb un màxim d’una obra per categoria, tot i que només podrà obtenir un premi. Les obres han de ser originals, inèdites i no poden haver estat premiades en altres concursos. L’extensió ha de ser d'entre 14 i 40 versos i l'estructura mètrica, lliure. La llengua utilitzada en les categories Rosa Natural Groga i Rosa Natural Blanca ha de ser la catalana, i en la categoria Rosa Natural Roja pot ser la catalana o la castellana. Totes les categories tindran com a premi una placa commemorativa i 375 €. Els poemes guanyadors també es publicaran a la Revista de Festa Major que cada estiu edita l'Ajuntament.

 

Les obres s’han de lliurar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Roses (plaça de Catalunya, 12), com a màxim, el dia 31 de maig de 2013 a les 14 h. El veredicte del jurat, format pel regidor de Cultura de l'Ajuntament, un representant de Rotary Club, la directora de la Biblioteca Municipal, dos professors de literatura i una poetessa, es farà públic 28 de juny, al Teatre Municipal de Roses.

 

Podeu trobar les bases a:

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document