Torna el millor cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses

Els jardins de la Ciutadella es converteixen un estiu més en la sala de cinema a l'aire lliure de Roses. El dijous 3 de juliol comença la cinquena edició de Cine Ciutadella, amb un total de 6 sessions amb pel·lícules que recentment han ocupat les nostres cartelleres, amb una barreja de gèneres que va des de la comèdia al cinema d’animació o el melodrama.
Torna el millor cinema a l'aire lliure a la Ciutadella de Roses

Presentació Cine Ciutadella

13/06/2014 09:40 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A Cine Ciutadella seguim apostant per una programació variada i de qualitat amb títols recents pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica. Aquest any també com a novetat les pel·lícules aniran precedides de curtmetratges, per fer més rica i amena la vetllada.


La tria escollida en aquesta ocasió la conformen els films Gravity (3 de juliol), Blue Jasmine (10 de juliol), En la Casa (17 de juliol), Gru,2 el meu dolent preferit (infantil, 24 de juliol), Django (31 de juliol), i Tres Bodas de Más (7 d'agost).

 

Cine Ciutadella celebrarà aquest estiu la seva cinquena edició, després d’acollir al 2013 a més de 1.000 espectadors. L’assistència de públic ha anat creixent estiu rere estiu, aconseguint tenir ja un públic fidel local així com espectadors que vénen d’arreu de la comarca. La proposta ha sabut atraure també a certs col·lectius d’estrangers que vénen habitualment de vacances per la zona o fins i tot turistes puntuals. El fet de programar en versió original i la pròpia ubicació en un espai cultural d’interès turístic expliquen l’èxit de la proposta entre aquesta població. Cine Ciutadella aconsegueix doncs, no només difondre un cinema de qualitat en versió original tot oferint una proposta cultural nocturna pels ciutadans de Roses, sinó que ha contribuït i contribueix a la difusió d’aquest espai tan singular i atractiu com és La Ciutadella de Roses, per molta gent encara un espai per descobrir.


Consulteu tota la programació i novetats en el dossier adjunt:
PDF document icon NdPCineCiutadella2014.pdf — PDF document, 1.06 MB (1108930 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document