Transpyr 2014 supera els 100 inscrits en una setmana

La Transpyr, la competició ciclista amb sortida des de Roses que travessa els Pirineus de mar a mar fins arribar a Sant Sebastià, ha superat en tan sols una setmana el centenar d'inscripcions per participar en l'edició 2014. Tot fa preveure que la propera cursa -prevista per al juliol de 2014- superarà l'edició passada, la qual assolí la xifra dels 300 ciclistes procedents de 15 països d'Europa, Amèrica, Àfrica i Oceania, i que significà un augment del 25% en el nombre d'inscrits.
23/10/2013 11:39 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Transpyr arribarà en la propera edició 2014 al seu cinquè aniversari plenament consolidada, tal i com demostren els índex de participació i seguiment assolits en els darrers anys. Conservant el mateix grau d'exigència del recorregut, l'organització de la prova incorpora en aquesta cinquena edició nous alicients competitius per a un major estímul, passant a un atrevit format de 7 etapes ciclo-esportives igualment realitzables, però més desafiants per als participants, i incorporant dos nous punts d'etapa: Rondesvalles i Honadrribia.

 

Cada etapa té una distància mitja de més de 100 km i uns 2.500 m de desnivell positiu, i se segueix a partir de coordenades GPS. Una de les novetats del passat any va ser la celebració, en paral·lel a la prova, de la Transpyr Road, la versió en bicicleta de carretera. Es tracta de la modalitat cicloturista de la Transpyr, que amb el mateix calendari i punts de sortida i arribada de les etapes, recorre un original itinerari que discorre per carreteres locals i pistes asfaltades, amb atractius i poc coneguts ports de la vessant sud dels Pirineus, sense oblidar alguns dels cims més clàssics.

Ambdues variants tenen el període d'inscripció obert. Més info a: www.transpyr.com

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document