XXè Campionat de Futbol Platja Vila de Roses

Dissabte 23 de juliol, la platja de la Punta va acollir el XXè Campionat de Futbol Platja Vila de Roses, patrocinat per l’Ajuntament de Roses i sota l’execució tècnica de l’empresa 100x100 Fitness. Piscines Gutiérrez va ser l’equip guanyador d’aquesta edició, imposant-se per 3 gols a 1 en la final a Serralleria Blanco.
25/07/2016 13:15 -

La competició va comptar amb la participació de 12 equips (la major part d’ells eren equips locals), distribuïts en 2 grups de 6, que des de les 8.30 del matí i fins passades les 14.30 h, van disputar la fase prèvia. Per la tarda van tenir lloc els quarts de final, on hi van accedir els 4 primers classificats de cada grup.

El públic assistent a la platja de La Punta va poder gaudir d’un bon espectacle de futbol platja durant tota la jornada, amb un nivell de joc molt elevat i uns partits molt igualats. Cal destacar que molts dels jugadors que hi van participar, havien disputat i guanyat el darrer campionat de Catalunya de Futbol Platja.

La sorpresa la va donar l’equip de Serralleria Roses, que en les semifinals es va desfer del vigent campió de les dues darreres edicions, Cristalleria Roses, per un ajustat 4-3. En la final, l’equip de Piscines Gutiérrez es va imposar per 3 gols a 1 a l’equip de Serralleria Blanco. Tot el Campionat es va desenvolupar amb un bon ambient de joc i de companyonia entre els jugadors dels diferents equips

El guanyador al “trofeu de jugador més destacat”, va ser Sergio Useros, de l’equip de Piscines Gutiérrez, i el guanyador al “trofeu de porter menys golejat”, va ser Francisco (Paco) López, de l’equip Cristalleria Roses. L’entrega de trofeus va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roses, el senyor Juan M. Fernàndez “Ferdy”.