Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Telèf: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Campanya de dinamització del comerç "Toc-Toc, On ets?" en el març de la VIII Fira de la Rosa

L’Ajuntament de Roses en motiu de la 8a Fira de la Rosa organitza una campanya de dinamització del comerç “Toc-toc, on ets?” en col·laboració amb els establiments del municipi que vulguin participar.
La campanya té per objectiu fomentar les visites als comerços mitjançant la recerca de la nova imatge de la Fira de la Rosa -prèviament amagada-, als aparadors o a l’interior de la botiga.
La persona que trobi en “Toc-toc”- el personatge de la nova imatge de la Fira de la Rosa-, obtindrà un premi que consisteix en un val del 20% de descompte en les compres realitzades en l’establiment abans del 30 de juny del 2019 així com un val-invitació del Menú de la Rosa de la campanya “1000 Roses a Roses”.

La campanya s’iniciarà el 22 de maig de 2019, i finalitzarà el 5 de juny de 2019 ambdós inclosos.

Termini per adherir-se a la campanya: 8 de maig 2019
Cal presentar-ho via @promocioeconomica@roses.cat o personalment a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, carrer Madrid núm 1.

Requisits per participar:

Establiments comercials i de serveis de Roses a peu de carrer (s’exclouen establiments turístics).
Tenir les eines necessàries per fer una fotografia en el moment que algun client/a trobi el premi i poder-la enviar per correu electrònic (ex. smart phone amb connexió a internet)
Oferir un val del 20% de descompte a la persona guanyadora per les compres realitzades en l’establiment abans del 30 de juny del 2019.

Es recomana que els establiments decorin l’aparador o l’interior de l’establiment, amb motius florals en el marc de la Fira de la Rosa 2019 com a mínim els dies 31 de maig 1 i 2 de juny de 2019.
Les persones vinculades laboralment a l’establiment no poden participar a la campanya.

 

Document d'adhesió a la campanya

Funcionament campanya

Accions del document