Notícies

- Esports

Escriviu la paraula o frase que voleu cercar, escolliu algun dels filtres per mes i any, i feu clic al botó cercar:

Resultats de la cerca 710 elements coincideixen amb el vostre criteri

Roses reconeix els millors esportistes de 2018 en un acte al Teatre Municipal el proper 11 d’abril

El proper dijous 11 d’abril, el Teatre Municipal de Roses celebrarà l’acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2018, amb els quals l’Ajuntament de Roses reconeixerà els esportistes de la població que han destacat en diferents competicions durant el passat any. En la present edició, es lliuraran un total de 9 diplomes: 5 a esportistes individuals i 4 a equips del municipi.

Llegir Més

Roses a peu clou la temporada amb la ruta Cala Montjoi- Cadaqués

Avui s’obren les inscripcions per participar en l’excursió del cicle Roses a Peu programada per al dissabte 6 d’abril. En aquesta ocasió, la ruta proposada per conèixer l’entorn i patrimoni natural de Roses és el tram del GR 92 que transcorre entre cala Montjoi i Cadaqués, amb un recorregut de 10 km de longitud i un nivell mitjà-alt de dificultat. L’activitat és gratuïta.

Llegir Més

Finalitzada la substitució de la coberta de l’Estadi Municipal de Roses

La substitució de la coberta de l’Estadi Municipal de Roses, iniciada el passat mes de gener, ha finalitzat i permès que la renovació entrés ja en funcionament aquest cap de setmana. Els treballs, que han tingut un pressupost de 93.000 €, han consistit en l’enretirada de l’anterior coberta de fibrociment i la col·locació d’una nova amb xapa.

Llegir Més

Les inscripcions del Casal de Setmana Santa, obertes del 18 al 26 de març

Amb motiu de les properes festes de Setmana Santa, l'Ajuntament de Roses organitza una nova edició del casal infantil destinat a infants de 3 a 12 anys (nascuts entre el 2007 i el 2015, ambdós inclosos), el qual tindrà lloc coincidint amb les vacances escolars, del 15 al 18 d’abril. Les inscripcions es podran realitzar a partir de les 9 h del proper dilluns, 18 de març, fins al dimarts 26, electrònicament a través de l’adreça inscripcions.roses.cat.

Llegir Més

Entrevistes amb establiments de ciclisme i allotjaments per implantar la marca Ride Roses

Aquest divendres l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses inicia una ronda d’entrevistes amb els responsables dels establiments del municipi dedicats al món del ciclisme (botigues, tallers de bicicletes, serveis de lloguer…), així com els del sector de l’allotjament, per tal de crear sinèrgies comunes que impulsin la marca Ride Roses i el posicionament de la població en el sector del cicloturisme.

Llegir Més

Roses obre la convocatòria de subvencions 2019 amb una dotació total d’1,1 milions d’euros

L’Ajuntament de Roses obre les primeres convocatòries de l’any perquè entitats, associacions i particulars sol·licitin les subvencions que el consistori destina anualment a projectes de caràcter social, educatiu, esportiu, econòmic, cultural o de millora urbanística i mediambiental. El total de partides assignades a ajuts ascendirà enguany a 1.099.372 €. Els interessats poden presentar les seves sol·licituds a partir de demà, 26 de febrer, fins al 18 de març (inclòs).

Llegir Més

Més de 300 nedadors de clubs europeus fan estades a Roses per entrenar a la Piscina Municipal

Des del 19 de febrer fins al 3 de maig, la Piscina Municipal de Roses es converteix en centre d’entrenament de diferents clubs de natació europeus, que duen a terme les seves estades esportives per posar-se a punt per afrontar les competicions de la temporada. D’aquesta manera, la Piscina contribueix a potenciar Roses com a destinació de turisme esportiu.

Llegir Més

51 nens i nenes de Roses participen en la 7a edició del programa d’inclusió social de la Fundació Barça

Des del mes d’octubre del 2018, 51 infants i joves d’entre 10 i 18 anys de Roses participen en dues sessions setmanals de FutbolNet al camp de futbol Vinyassa. Aquest programa de la Fundació Barça, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i la Diputació de Girona, i treballa la inclusió social mitjançant la metodologia FutbolNet.

Llegir Més

La Cursa Badia de Roses arriba a la seva 4a edició

El proper 10 de març de 2019 se celebrarà la 4a Cursa Badia de Roses Hotel Spa Terraza, organitzada pel Club Atletisme Roses en col·laboració amb l’Ajuntament de Roses. Les inscripcions ja estan obertes.

Llegir Més

La visita guiada al Pic de l’Àliga canvia de dia i es farà el dissabte 23 de febrer

La visita guiada al Pic de l’Àliga prevista per al dia 16 de febrer, canvia la seva realització al dissabte 23 de febrer. L’excursió forma part el programa de senderisme i descoberta del territori "Roses a Peu" impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses.

Llegir Més

Els premis G! de Turisme guardonen un projecte empresarial del Centre d’Immersió Roses

L’acte de lliurament dels premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, guardonà ahir el projecte empresarial “La immersió a la Costa Brava, des dels pioners fins a l’actualitat, una experiència turística d’èxit des de fa més de 50 anys”, impulsat per les empreses Centre d’Immersió Roses, Triton Diving, Unisub Estartit i Centre d’Immersió Snorkel.

Llegir Més

La pujada al Pic de l’Àliga, següent activitat del programa "Roses a peu", obre inscripcions

El programa de senderisme i descoberta del territori "Roses a Peu" impulsat per l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses, prossegueix el proper 16 de febrer amb la ruta Pujada al Pic de l’Àliga i descoberta de la ruta dels olivars que, com en les anteriors sortides, comptarà amb les explicacions d’un guia oficial del Parc Natural del Cap de Creus. Les inscripcions per participar ja es poden realitzar.

Llegir Més

S’inicia la substitució de la coberta de l’Estadi Municipal de Roses

Roses ha iniciat les obres de substitució de la coberta de l’Estadi Municipal, amb les quals es prossegueix en la millora de la zona esportiva de la població. Els treballs, adjudicats per un import de 93.000 €, consisteixen en l’enretirada de l’actual coberta de fibrociment i la col·locació d’una nova amb xapa. Es preveu que les obres durin 4 mesos.

Llegir Més

La campanya promocional "Piscina de Roses? Sí Gràcies" ofereix preus promocionals a nous abonats

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa de l’1 de febrer al 10 de març la campanya de promoció “PISCINA DE ROSES? SI, GRÀCIES!”, que permet gaudir d’interessants ofertes totes les persones que s’abonin per primera vegada a l’equipament.

Llegir Més

Nou projecte Dual d'animador turístic de l’Associació Catalana de Càmpings i l’INS Illa de Rodes de Roses

L’Associació de Càmpings de Girona (ACG) ha participat aquesta setmana a l’INS Illa de Rodes de Roses en una sessió informativa per donar a conèixer el projecte DUAL orientat a la feina d’animador turístic socioesportiu, un perfil amb una demanda creixent en el sector. La formació dual permet els estudiants combinar la formació en el centre educatiu amb l’activitat en una empresa. El projecte s’emmarca en el programa d’estudis de FP de Grau Superior DUAL que aquest curs s’ha iniciat a l’INS Illa de Rodes i que forma tècnics en Ensenyament i animació Socioesportiva

Llegir Més

S’inicien les obres de l’ampliació de la zona esportiva de Roses

S’acaben d’iniciar a Roses els treballs per a la creació d’una nou espai esportiu, annex a les pistes poliesportives i d’skate de la població, que inclourà una pista de bàsquet, 10 pistes de petanca i la reconversió d’una pista per a la pràctica de patinatge. El conjunt de l’actuació suposa la incorporació de 4.000 m2 de superfície a la zona esportiva de Roses. Es preveu que les obres, que s’acaben d’iniciar amb el tancament perimetral del solar, finalitzin el proper mes de juliol.

Llegir Més

La marxa aquàtica europea tria Roses per a la celebració d’un Open Internacional i assolir un nou rècord mundial

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació del I Open Internacional de Marxa Aquàtica que tindrà lloc a la població els propers 2 i 3 de febrer. La marxa aquàtica és una nova modalitat esportiva de gran seguiment a països com França o Itàlia, consistent a caminar amb mig cos submergit en l’aigua amb l’ajuda opcional d’un rem o manyoples. A Roses, la competició pròpiament dita tindrà lloc el dissabte dia 2, mentre que diumenge 3 de febrer s'intentarà superar el rècord mundial de persones practicant la marxa aquàtica alhora, que actualment és de 251 participants.

Llegir Més

La Piscina Municipal de Roses tanca l’any amb prop de 2000 abonats i reafirma el seu caràcter supramunicipal

La Piscina Municipal de Roses ha tancat l’any 2018 amb un total de 1.910 abonats, mantenint estable el nombre d’inscrits respecte a anys anteriors. Aquesta xifra testifica la consolidada implantació de l’equipament, tant entre la població rosinca com entre la d’altres municipis propers, que escullen l’equipament rosinc com a referent per a la pràctica esportiva.

Llegir Més

Roses es bolca en les 12 hores d’handbol per la Marató de TV3

El proper diumenge 16 de desembre l’Handbol Empordà organitzarà un seguit d’activitats per recaptar fons per la Marató de TV3. La jornada solidària organitzada pel club, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses, Fundació Roses Contra el Càncer, Colla Gegantera de Roses, Xarxa de Convivència i Club futbol Roses City, així com una norantena d'empreses de Roses i de la comarca.

Llegir Més

Millores en el sistema de reserves del Pack fitness de la Piscina Municipal

Els abonats que participin a les activitats del Pack fitness (oferta oberta d’activitats dirigides de condicionament físic i salut) ja poden gaudir de les millores que s’han incorporat al sistema de reserva de plaça i que es resumeixen en:

Llegir Més

La Piscina de Roses revalida la bona valoració dels seus usuaris obtenint una nota de 8’1

La Piscina de Roses ha dut a terme entre els passats 2 i 16 de novembre, l’enquesta de satisfacció que realitza anualment per conèixer la valoració que tenen els seus abonats i usuaris de l’equipament i serveis que ofereix, amb l’objectiu de poder millorar any rere any. La puntuació de mitjana assolida, amb un total de 351 qüestionaris recollits, ha estat d’un 8,1 sobre 10.

Llegir Més

ENJOY and SMILE: abona’t a la Piscina de Roses!

A partir de l’1 de desembre, i fins al 31 de gener, la Piscina de Roses posa en marxa la nova campanya promocional “Enjoy and Smile” (Gaudeix i somriu), que ofereix un 40% de descompte en la matrícula i dos mesos de Pack fitness gratuïts.

Llegir Més

Més prestacions socials, manteniment de les inversions i reducció del deute en el pressupost de Roses per a 2019

- Les inversions ascendeixen a 3.522.258 €, (3.106.700 corresponents a l’Ajuntament i la resta a societats municipals), destinats fonamentalment a la millora urbana i d’equipaments públics. - L'endeutament baixa als 5,9 milions d'euros, reduint-lo en un 76 % en els darrers 8 anys respecte a 2011

Llegir Més

Roses ofereix un programa de rutes de senderisme amb acompanyament dels guies oficials del Cap de Creus

Una ruta pel camí de ronda que transcorre entre el Far de Roses i la Cala Montjoi inaugurarà el proper dissabte (20 d’octubre) la programació de Rutes de Senderisme que l’Oficina de Turisme de Roses ofereix, en col·laboració amb el Parc Natural del Cap de Creus i l’Associació Excursionista Cabirols, fins al mes d’abril de 2019. Un total de 7 itineraris per diferents indrets i punts d’interès del terme municipal, integren aquest programa que comptaran amb l’acompanyament de guies oficials del Parc Natural del Cap de Creus.

Llegir Més

Alumnes de català participen en un taller nàutic al GEN Roses

Els alumnes de l'Oficina de Català de Roses han participat aquest dijous en un taller que parteix del projecte elaborat entre el GEN i la mateixa Oficina, l’objectiu del qual és promoure un marc d’activitats relacionades amb l’àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques.

Llegir Més

Roses rep aquest diumenge el ral·li R.E.V.E.R de cotxes elèctrics

El proper diumenge, 30 de setembre, Roses acull el pas del ral·li de vehicles elèctrics organitzat amb motiu de la Trobada de vehicles elèctrics del País Català, Occitània, França i el sud d’Europa, que se celebra el cap de setmana a Rivesaltes, al nord de Perpinyà. L’objectiu d’aquesta trobada és promoure la mobilitat elèctrica i les energies renovables.

Llegir Més

L’Ajuntament amplia el seu horari d’atenció al públic

Des d’aquest mes de setembre, les oficines de l’Ajuntament de Roses han ampliat el seu horari d’atenció al públic, per tal d’oferir una franja més àmplia d’atenció diària a la ciutadania i facilitar les tramitacions i consultes personalitzades.

Llegir Més

La Cursa de la Dona celebra aquest diumenge a Roses la seva onzena edició

Aquest matí ha tingut lloc a l’Ajuntament de Roses la presentació de la XI Cursa de la Dona, organitzada pel Club d’Atletisme Roses i la Fundació Roses Contra el Càncer, i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. La cursa solidària, de 5 km de recorregut, tindrà lloc aquest diumenge, 23 de setembre. Les inscripcions es podran realitzar fins una hora abans del seu inici.

Llegir Més

Finalitzen els casals d’estiu de Roses, on han participat 1.100 nens i nenes

Avui finalitzen a Roses el Casals d'Estiu 2018, organitzats per l’Ajuntament del municipi per a infants d’entre 4 i 14 anys, durant els mesos de juliol i agost. Un total de 1.100 infants han participat en aquesta oferta lúdica i esportiva d’estiu.

Llegir Més

Les inscripcions dels cursos de la Piscina de Roses, obertes a partir del 13 de setembre

La Piscina de Roses ha preparat un extens programa d’activitats aquàtiques per al curs 2018-2019, amb cursos per a totes les edats i nivells. A més, les activitats esportives del pack fitness, inclouran 20 propostes de condicionament físic. Les inscripcions s’iniciaran el proper dia 13 de setembre (període preferencial) i 17 de setembre (públic general).

Llegir Més