Ajuntament de Roses
Cultura i Patrimoni
Horari d'atenció al públic: de 10 a 14 h

Departament de Cultura
Plaça Catalunya, 8
Tel.: 972 25 24 00
cultura@roses.cat

Sou a: Inici / Equipaments culturals / Oficina de Català

Oficina de Català

Aula nova oficina catalàL’Oficina de Català de Roses depèn del Consorci per a la Normalització Lingüística, en el qual participa el nostre Ajuntament. Ofereix assessorament lingüístic: consultes, correcció de textos, informació de recursos bibliogràfics i informàtics, difusió de diferents terminologies específiques, informació sobre drets lingüístics, informació sobre les proves de català de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat.

D’altra banda, desenvolupa una tasca de dinamització de l’ús de la llengua: anàlisi lingüística d’organitzacions que volen iniciar un procés de normalització, plans lingüístics per a empreses, convenis i acords de col·laboració amb entitats i associacions, i suport a iniciatives relacionades amb la normalització lingüística.

En l’àmbit de l’ensenyament del català, ofereix cursos de 45 o 90 hores de nivell bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. A més, disposa del Servei Obert de Català, que permet iniciar, ampliar i perfeccionar els coneixements de la llengua catalana de manera flexible i individualitzada.

Assessora els tribunals o òrgans tècnics de selecció en la valoració de la prova de coneixements de llengua catalana en les convocatòries de places de l’Ajuntament i col·labora amb diverses àrees del consistori.


Webs d'interès

- Consorci per a la Normalització Lingüística:  http://www.cpnl.cat

- Recursos lingüístics: http://cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/recursos

- Voluntariat per la Llengua: http://www.vxl.cat/


Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet