Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Telèf: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Fira de la Rosa 2019

L’Ajuntament de Roses celebrarà la 8a Fira de la Rosa l’ 1 i 2 de juny de 2019. Ens plau informar-vos que també torna la campanya de les 1000 Roses a Roses i els Tastets de Roses.

 • Les 1000 Roses a Roses: del 25 de maig al 9 de juny de 2019 els restaurants participants ofereixen un menú de 15 euros (iva inclòs, a càrrec de l’Ajuntament) a totes aquelles dones que es diguin Rosa, o derivats, i que portin un val-invitació juntament amb el seu DNI.

  Adhesió i fitxa 1000 Roses a Roses

   

  CANVIS! Tastets de Roses: es farà durant els dos dies de la fira, l’1 i el 2 de juny, a la Plaça del davant del Teatre Municipal de Roses, on hi haurà l’exposició floral i el mercat artesanal. Les vinateries i elaboradors de cervesa locals també hi poden participar oferint el seu producte (en el cas del vi, haurà de ser DO Empordà). Cada establiment podrà disposar d’un cambrer que els ajudarà a emplatar i servir el tastet als clients.

 • Adhesió i fitxa Tastets de Roses

   

  NOVETAT! Còctels de Roses: la campanya té per objectiu oferir diferents còctels elaborats per diferents establiments que recordin al món floral o de la rosa, del dissabte 25 de maig al diumenge 9 de juny de 2019, a cada un dels establiments.

 • Adhesió i fitxa Còctels de Roses

   

  Si us animeu a participar-hi, s’ha d’entregar la fitxa de participació i el document d’adhesió  abans del dia 25 de març de 2019.
   

On i com s’ha d’entregar?

 • Personalment: Àrea de Promoció Econòmica i Fires, C/ Madrid núm 1 de Roses

 • Per correu electrònic: icoll@roses.cat

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

 

 

   

  

   

Accions del document