Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Telèf: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà 2019

Torna la Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà! Ens plau informar-vos que enguany se celebrarà la quarta edició, entre el 29 de març i el 7 d’abril de 2019. L’objectiu principal d’aquesta acció és dinamitzar econòmicament els establiments de restauració de Roses, i afegir un atractiu al municipi per a aquells que hi viuen i pels que el visiten fora de la temporada d’estiu.

 

- Igual que l’any anterior, s’haurà de dir el nom del vi o vins que se serviran amb la tapa. Per facilitar l’elecció us hem adjuntat una llista de cellers que es comprometen a oferir-vos alguns dels seus vins a un preu reduït. Podeu escollir entre els vins de la llista o un altre vi que també sigui D.O Empordà, encara que no aparegui a la llista.

 

- També us volem informar que la presentació de la Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà aquest any serà el dijous 21 de març a les 11h al hall del Teatre Municipal de Roses. És important que tots els participants hi assisteixin amb la tapa i el vi que serviran, ja que es faran fotografies de cada tapa per publicitar-les.

 

- També hi haurà jurat professional, com a l’edició del 2018. Per tant, hi haurà el guanyador del vot popular, i el guanyador del vot professional.

Si un animeu a participar a la Ruta de les Tapes 2018, s’ha d’entregar la fitxa de participació i el document d’adhesió que us adjuntem abans del dia 11 DE FEBRER DE 2019.

 

On i com s’ha d’entregar?

  • Personalment: Àrea de Promoció Econòmica i Fires, C/ Madrid núm 1 de Roses;

  • Per correu electrònic: icoll@roses.cat;

Recordeu! Si el vostre establiment té Facebook podeu seguir la pàgina de Promoció Econòmica de Roses i us assabentareu a l’instant de totes les novetats de la Ruta de les Tapes i d’altres informacions molt interessants.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

Accions del document