Promoció Econòmica
Horari d'atenció al públic: 9.30 a 14 hores

Carrer de Madrid, 1
Telèf: 972 152 521
promocioeconomica@roses.cat

Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà 2020

Torna la Ruta de les Tapes de Roses i del Vi DO Empordà! Ens plau informar-vos que enguany se celebrarà la quarta edició, entre el 20 al 29 de març de 2020. Les novetats d'aquest any són les següents:

- Enguany, cada tapa + vi DO Empordà (o aigua) valdrà 3€!

- Els 5 guanyadors del sorteig de l'edició anterior (2019) podran gaudir d'una tapa gratuïta a cada establiment.

- La presentació de la Ruta de les Tapes de Roses i del vi DO Empordà aquest any serà el dijous 12 de març, al Teatre Municipal de Roses. És important que tots els participants hi assisteixin amb la tapa i el vi que serviran, ja que es faran fotografies de cada tapa per publicitar-les.

- Aquest any s'estrenarà una App per a seguir i gaudir encara més de la Ruta!

 
Si un animeu a participar a la Ruta de les Tapes 2020, s’ha d’entregar la fitxa de participació i el document d'adhesió que us adjuntem abans del dia 20 DE GENER DE 2020, A LES 14H.
 
On i com s’ha d’entregar?
  • Personalment: Àrea de Promoció Econòmica i Fires, C/ Madrid núm 1 de Roses;

  • Per correu electrònic: rutatapes@roses.cat

     

Recordeu! Si el vostre establiment té Facebook podeu seguir la pàgina de Promoció Econòmica de Roses i us assabentareu a l’instant de totes les novetats de la Ruta de les Tapes i d’altres informacions molt interessants.

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local

 

Accions del document